המשטרה קוראת למי שמזהה את החשוד- חיים יוסף דוד ירושלמי, בן 34, תושב רמת גן, ונפגע/ה ממנו לפנות למשטרת בני ברק- רמת גן בטלפון 03-6796568- ניתן פנות בשיחה טלפונית או בהודעת ווטסאפ.
הפרשה במלואה: חוקרי מחלק עבירות מין ואלימות במשפחה במשטרת בני ברק- רמת גן פתחו בחקירה (2025) עם קבלת תלונה מקטינה על עבירות מין שגבר ביצע בה.
במסגרת החקירה, החוקרים אספו ראיות וממצאים ובתאריך 29/4/25 בלשי התחנה איתרו את החשוד, בן 34, תושב רמת גן, ועצרו אותו עפ"י צו בימ"ש לחקירה בתחנה שבסיומה נכלא.
עפ"י החקירה, הקטינה הכירה את החשוד שפנה אליה, תוך שהוא מודע לקשיים המשפחתיים שלה ומסר כי מכיר אותה ואת משפחתה. החשוד הזמין את הקטינה לביתו בטענה כי יוכל לעזור לה. בתוך כך, החשוד 'רכש' את אמונה של הקטינה תוך שהזמין אותה מס' פעמים לביתו ופיתה אותה בצריכת אלכוהול, סיגריות אלקטרוניות. עפ"י החשד, החשוד ביצע בקטינה עבירות אינוס ומעשים מגונים. בנוסף החשוד פגע מינית גם במכריה של הקטינה.
במסגרת החקירה ובנוסף לפגיעה באותה הקטינה החוקרים חשפו כינויים רבים של החשוד, בהם התחזה לנקבה כגון: 'מעיין בת 15/ 16', 'מעיינוש' באמצעותם ניהל שיחות עם קטינות בהודעות 'בווטסאפ'. לאחר שרכש את אמונן הציג עצמו כגבר. מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת.
עם סיומה של החקירה הוגשה הצהרת תובע (22/5/25), מעצרו של החשוד הוארך עד 26/5/25 ובכוונת הפרקליטות להגיש כתב אישום נגד החשוד.
אתמול בימ"ש המחוזי בת"א אישר לפרסום את זהותו של החשוד ותמונתו.