מבזקים
באר יעקב: מרכז רפואי ממוגן מטילים יוקם בשמיר – העבודות צפויות להתחיל בתוך חודש אחרי 12 שנים בלי קולנוע: מובילנד תיפתח בבת ים ב־24 בספטמבר אופקים: היציאה מהעיר תיחסם ביום שלישי – הכניסה תיחסם ברביעי סוכות בירושלים: חידות, תעלומה בלשית וסיור במוזיאון בגין ב־10 שקלים גבעתיים נערכת לחגים: 2,500 טונות אשפה צפויות להיאסף ו־715 שוברים יחולקו לתושבים בג״ץ דחה את העתירה נגד בחירת רב העיר באר שבע: הרב אברהם דרעי יישאר בתפקיד אשדוד: 28 דירות ייהרסו, 121 ייבנו – פרויקט ראשון בעיר במסגרת "חלופת שקד" אירוע אלימות בקניון רמות בירושלים – החשוד נמלט פתח תקווה: אלה ההנחיות להוצאת גזם וגרוטאות בחגי תשרי ליל הסליחות בדימונה: המפגש המוזיקלי שמחכה לתושבים נתניה: אחרי עבודות ב-30 מיליון שקל – החסימה במרכז העיר הוסרה רחובות: הסיור שיחבר בין הקהילות בעיר לקראת יום כיפור כפר סבא: השב״חים ניסו להימלט ברכב גנוב – וניגחו ניידת מרכז טכנולוגי ראשון מסוגו לגיל הרך ייפתח בחולון לא עוד בית חולים? השירות החדש לילדים בירושלים נוסעים ברמלה הלילה? הכביש המרכזי שייסגר לתנועה יוסי ברודני נותר מחוץ לרשימת ישראל ביתנו – אבל מבהיר: ״יש לכם את התמיכה שלי״ אשקלון: אחרי איסור הדיג – הדייגים דורשים לחשוף את תוצאות הבדיקות ולבחון פיצוי ״רוח דרומית״ באילת והערבה: תורגלו חדירת מחבלים והשתלטות על יעדים אסטרטגיים ליד רהט: תועד מטמין אקדח גלוק עם מחסנית מלאה – כתב אישום הוגש נגדו

קריית מלאכי מתאחדת לקראת שמחת תורה: ״דווקא עכשיו – כוחנו באחדותנו״

ראש העיר אליהו ״ללו״ זוהר נפגש עם רבנים ונציגי קהילות לקראת ההקפות השניות המאוחדות שיתקיימו ברחבת העירייה. על הבמה: איציק אשל, אביה שרמן וזבולון נתנוב. זוהר: ״אחרי כל מה שעבר על עם ישראל מאז 7 באוקטובר, האחדות שלנו היא לא רק משאלה – היא חובה״.

בקריית מלאכי נערכים לקראת ההקפות השניות המאוחדות בשמחת תורה, והשנה מבקשים בעיר להעניק לאירוע משמעות נוספת של חיבור בין הקהילות, אמונה ואחדות.

לקראת האירוע נפגש ראש העיר אליהו ״ללו״ זוהר עם רבנים ונציגים ממגוון הקהילות והציבורים בעיר, במטרה לגבש ערב משותף שיחבר בין תושבים מכל השכונות והמגזרים.

לדברי זוהר, המציאות שעברה על החברה הישראלית מאז 7 באוקטובר הופכת את הקריאה לאחדות ממשאלה לערך הכרחי.

״יש זמנים שבהם הדבר החשוב ביותר הוא פשוט להיות מאוחדים״, כתב זוהר. ״אחרי כל מה שעבר על עם ישראל מאז 7 באוקטובר, האחדות שלנו היא לא רק משאלה. היא חובה. היא כוח. היא התשובה שלנו לכל מי שמבקש לפגוע בנו״.

האירוע צפוי להתקיים ברחבת העירייה, שם ירקדו התושבים עם ספרי התורה ויציינו יחד את שמחת תורה.

על הבמה צפויים להשתתף המוזיקאים איציק אשל, אביה שרמן וזבולון נתנוב, כאשר בעירייה מבקשים להפוך את הערב לאירוע קהילתי רחב ולא רק למופע מוזיקלי.

זוהר הוסיף: ״בשמחת תורה הקרובה נצא כולנו יחד לרחבת העירייה, נשמח עם התורה, נודה על הכוחות שקיבלנו, נתפלל על עם ישראל ונרקוד כתף אל כתף״.

את המסר לקראת הערב מסכם זוהר בשלוש מילים: ״כוחנו באחדותנו״.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן