מבזקים
דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער

אל תחמיצו!! מחר: צעדת האביב בסימן 135 שנים לרחובות

הצעדה תתקיים מחר, 17.4, יום ה', ותצא לדרך מפארק ההדרים בין השעות 9:30-8:00. ההשתתפות ללא עלות! | האירוע מופק באמצעות אגף הספורט בחברה העירונית.

עיריית רחובות והחברה העירונית יקיימו גם השנה את צעדת האביב המסורתית והאהובה בסימן 135 שנים להיווסדה של העיר רחובות, בחול המועד פסח, 17.4, יום חמישי. ההזנקה לצעדה תתבצע מפארק ההדרים, בין השעות 9:30-8:00. לא תתאפשר יציאה לצעדה לאחר השעה 9:30.

המשפחות שישתתפו בצעדה ייהנו מפעילות ניווט חווייתית בשטח הצעדה וברחבי פארק ההדרים, לאורך מסלול של כ-4 ק"מ. באמצעות מפה וכתבי חידה, יגלו המשתתפות והמשתתפים עובדות מרתקות על העיר, יתקדמו לאורך המסלול וייחשפו להפתעות בדרך. בין הפותרים נכונה את כתב החידה יוגרלו פרסים. בנוסף לפעילות הניווט, הצועדות והצועדים ייהנו מהפעלות חווייתיות המתאימות לכל המשפחה.

מסלול הצעדה עובר בשטח חולי ואינו מתאים לעגלות ילדים או לכיסאות גלגלים. יחד עם זאת, בפארק ההדרים תופעל במקביל פעילות ניווט במסלול נגיש המותאם לעגלות ולכיסאות גלגלים, כך שכל משפחה תוכל לקחת חלק וליהנות מהחוויה.

שימו לב, לא תתאפשר כניסת בעלי חיים, למעט חיות שירות לטובת המסתייעים.

ראש העיר, מתן דיל: "135 שנים אחרי שהוקמה בלב הטבע והפרדסים – רחובות ממשיכה לצעוד קדימה, גם כפשוטו. צעדת האביב היא הזדמנות נפלאה לעצור לרגע מהמירוץ היומיומי, להתחבר לשבילים ולסיפורים, ולחוות יחד, כתושבים וקהילה, את ההיסטוריה, ההווה והעתיד של עירנו. אני מזמין את כולכם לקחת חלק ביום של חוויה, ערכים וגאווה עירונית."

סגן ומ"מ ראש העיר ומחזיק תיק הספורט, אביב איטח: "צעדת האביב השנה מציעה לכל משפחה חוויה ייחודית ושונה משנים קודמות. בנוסף לפעילות הספורטיבית, נהנה כולנו מתוכן איכותי, פעילות ניווט חווייתית והפעלות – חוויה שמשלבת את כל מה שאנחנו אוהבים: ספורט, ידע וגיבוש משפחתי. בואו לצעוד וליהנות!".

מ"מ מנכ"ל החברה העירונית, מיטל רוקח ורד: "השנה, לציון 135 שנים להיווסדה של העיר רחובות, אנחנו ממשיכים את מסורת צעדת האביב ומביאים איתה חוויה חדשה ומעשירה. הצעדה תכלול פעילות חווייתית עם תוכן איכותי וחידות מרתקות, שיאפשרו למשתתפים ללמוד על העיר בדרך מהנה ומעשירה, וכל זאת ללא עלות. תודה מיוחדת לעובדי אגף הספורט על ההשקעה, והמסירות בהפקת האירוע החשוב הזה!".

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אולפני רחובות

דילוג לתוכן