מבזקים
אירוע חריג ברחובות: גדר נפלה על קשיש בן 75 ופצעה אותו מזל טוב: חברת מועצת העיר אשדוד, הלן גלבר, חגגה את מסיבת החינה של בתה באר יעקב מזהירה: מבצע אכיפה מוגבר נגד בעלי כלבים שלא מנקים אחריהם – הקנס: 475 ש"ח סיום מוצלח לשבוע המדע והסביבה ברחובות: מאות השתתפו בהפנינג הקיימות בפארק ההדרים רחובות: עשרות אירועי תרבות ויריד ענק בפארק ההדרים בחגיגת הספר העירונית התאונה הקטלנית בניר בנים: במשטרה בודקים חשד לוויכוח בין נהג משאית להולך רגל לפני הפגיעה שני פצועים בתאונת דרכים בכביש 1 ליד מחלף בן גוריון העתיד כבר כאן: חולון נתנה לנוער את המפתחות לעירייה ליום אחד נתיבות חנכה "בית מתנדב" חדש של ארגון ידידים לוד: תינוק ננעל בשגגה ברכב בחום הכבד: פעוט ננעל בשגגה ברכב באשדוד הישג מרשים בבטיחות בדרכים באילת – שני תלמידים כבשו את צמרת התחרות הארצית בציור עיריית בת-ים מזמינה את הציבור לתערוכה הקבוצתית "גופני" במכון לאומנות בעיר עיריית באר שבע אישרה את מינויו של אריאל דמרי לתפקיד מהנדס העיר גבעתיים: יותר מ־150 רקדנים על במה אחת במופע מרגש הולך רגל כבן 30 נפגע מרכב בבית שמש התשובה לממדאני: בנימין וארקנסו מקימות שדולת מושלים למען יהודה ושומרון יותר ממיליון שקל במזומן ואקדח טעון בפשיטה בדירת הימורים בת"א החשוד ברצח ליה מלכה מכחיש: “ישנתי בבית בזמן האירוע” אשדוד חוגגת 70: מצדיעים למגינים ומספרים את סיפורה של העיר

אצטדיון יבנה יארח את משחק האליפות של ליגת הוותיקים בישראל

מעבר לצד הספורטיבי, המשחק טומן בחובו גם לא מעט פיקנטריה – בעונה שעברה נפגשו שתי הקבוצות בדיוק באותו שלב, והמשחק הסתיים בניצחון 2:1 למכבי תל אביב. האם עפולה תצליח לנקום ולהניף את הצלחת לראשונה?

אצטדיון הכדורגל ביבנה יארח הערב (שלישי, 20.5, שעה 20:00) את משחק גמר ליגת הוותיקים בכדורגל לעונת 2024/5 – משחק אליפות יוקרתי בו יפגשו וותיקי מכבי תל אביב ווותיקי הפועל עפולה לקרב ספורטיבי על צלחת האליפות.

הכניסה לקהל חופשית, והמשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ 5+ (ערוץ 56). המשחק מביא אל הדשא שמות גדולים מהכדורגל הישראלי – שחקנים שכתבו פרקים חשובים בליגת העל ובנבחרת ישראל, וימשיכו לספק רגעים מרגשים גם במסגרת הליגה הוותיקה.

בין השמות הבולטים שייקחו חלק במשחק ניתן למצוא את:

מכבי תל אביב: טל בן חיים (הבלם), איתי שכטר, אמיר שלח, יואב זיו, מיכאל זנדברג, עמיר תורג'מן, ברק בדש, מושיקו מישאלוף, יקיר שינה והשוערים קאלה דרשלר ואבי אבגי.

הפועל עפולה: מהארן ראדי, רן גוזלן, נתנאל גולדמן ויובל שאווט.

מעבר לצד הספורטיבי, המשחק טומן בחובו גם לא מעט פיקנטריה – בעונה שעברה נפגשו שתי הקבוצות בדיוק באותו שלב, והמשחק הסתיים בניצחון 2:1 למכבי תל אביב. האם עפולה תצליח לנקום ולהניף את הצלחת לראשונה?

ראש עיריית יבנה, רועי גבאי, בירך על קיום המשחק בעיר ואמר: "אנו גאים לארח את אירוע הסיום של עונת ליגת הוותיקים, עם כוכבים שליוו את הכדורגל הישראלי לאורך שנים. זהו כבוד גדול לעיר ולתושביה, ואנו מזמינים את הציבור להגיע וליהנות מחוויה ספורטיבית, נוסטלגית ומרגשת".

הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה

דילוג לתוכן