מבזקים
רמלה מעל הממוצע הארצי: 85% זכאות לבגרות – שיפור משמעותי בתוך פחות מעשור מקסים בן 10: שוטרי מרחב אילת הגיעו לחגוג איתו ראש עיריית כפר סבא ורעייתו שוחררו למעצר בית נפרד נאסר עליו לעסוק בענייני העירייה מחווה יפה באור יהודה: ליאת שוחט מצדיעה לתיכונים המצטיינים חולון: הלימודים ב״יצחק שמיר״ יחלו מחר בשעה 10:00 בשל אלימות ואיומים סערה בגדרה: חבר המועצה קובי אלפסי דורש לעצור העברת מאות אלפי שקלים לעמותת הכדורגל אילת: עשרות דוחות במבצע אכיפה בשכונה א׳ חשד לפרשת מרשמים מזויפים: רוקח ותושב קדימה צורן נעצרו כפר סבא: 92.3% זכאות לבגרות וזינוק בחמש יחידות מתמטיקה הרצליה בצמרת הבגרויות: כמעט שליש מהתלמידים זכאים לבגרות מצטיינת גבעת שמואל בצמרת הארצית: 98.1% זכאות לבגרות, כמעט מחצית מהתלמידים בחמש יחידות מתמטיקה נתניה בשיא של עשור בזכאות לבגרות: 87.5% – אבל במתמטיקה עדיין מתחת לממוצע הארצי שיא בזכאות לבגרות בבת ים: 92.8% מתלמידי י"ב זכאים לתעודה באר שבע שומרת על כ – 91% זכאות לבגרות זו השנה השלישית ברציפות כמעט אחד מכל שלושה תלמידים בגבעתיים מסיים עם בגרות מצטיינת בלי להוציא שקל: ההפנינג שמחכה למשפחות ברחובות ביום הבחירות 109 ילדים נהרגו בתאונות מתחילת השנה – יותר מבכל שנת 2025 יבנה מעל הממוצע הארצי בבגרויות, אבל הנתונים חושפים ירידה בזכאות לצד זינוק במקצועות המוגברים 93.5% זכאות לבגרות במודיעין – ושיעור הנשירה נמוך בחצי מהממוצע הארצי לוקחים משכנתא? הכללים החדשים שיגבילו את התשלומים ליועצים

בין אחריות ביטחונית לשיקול דעת תקציבי: ראש עיריית באר יעקב דוחה את ההחלטה על חגיגות העצמאות

ניסים גוזלן הודיע היום בצהריים כי ימתין ליומיים הקרובים ולהערכות המצב של פיקוד העורף לפני שיחתום על הקצאת מיליון וחצי ש"ח לבמות הענק: "המצב יכול לעבור מאפס למאה בדקות, נחליט ביום שלישי"

בעוד רשויות רבות ברחבי הארץ כבר הודיעו על ביטול גורף של חגיגות העצמאות, בבאר יעקב בוחרים בשלב זה בדרך של המתנה דרוכה. ראש העיר, ניסים גוזלן, פרסם הערב (ראשון) הודעה לתושבים ובה הבהיר כי טרם התקבלה החלטה סופית לגבי קיום אירועי הבמות, זאת נוכח ההתפתחויות הביטחוניות המדאיגות מול איראן וסיום המשא ומתן.

גדר הספק המרכזית העומדת בפני הנהלת העירייה היא כלכלית ובטיחותית כאחד. גוזלן חשף כי היום היה המועד האחרון לחתימה על התחייבויות כספיות בסך של כמיליון וחצי שקלים לצורך הקמת במות הענק והפקת האירועים. בשל חוסר הוודאות הביטחונית, החליט ראש העיר להמתין יומיים נוספים.

"במציאות שבה אנחנו חיים, כולנו יודעים שהמצב יכול לעבור מאפס למאה בתוך דקות", הסביר גוזלן. "החלטתי לדחות את קבלת ההחלטה עד יום שלישי ולהמתין להערכות המצב שיתקיימו עם פיקוד העורף וגורמי הביטחון ביומיים הקרובים. בהתאם להערכות אלו נחליט אם לחגוג בבמות ענק או בדרך אחרת, מותאמת ואחראית".

ראש העיר הדגיש כי גם אם יוחלט בסופו של דבר שלא לקיים את אירועי הענק ברוח התקופה והסולידריות הלאומית, העירייה תמצא את הדרך להגיע לתושבים ולשמח אותם: "דבר אחד לא ישתנה – אנחנו נגיע אליכם ונדע לציין את יום העצמאות מכל הלב".

ההחלטה הסופית לגבי אופי החגיגות בבאר יעקב צפויה להתפרסם ביום שלישי הקרוב, לאחר שיתבהרו התרחישים הביטחוניים והנחיות ההתגוננות המעודכנות.


◼️ חדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן
דילוג לתוכן