מבזקים
גבר בן 78 אותר ללא רוח חיים במע"ר באשדוד – זמן רב לאחר מותו זמני כניסת שבת ויציאת שבת "לב ענק מלא בכבוד לבני אדם" – העיר רחובות נפרדת מאגדת הכדורגל שלמה קירט ז"ל עדכון הנחיות פיקוד העורף – עד יום שני תאונה עם מעורבות שלושה כלי רכב באשקלון: שלושה נפגעים פונו לבית החולים משה שטה: "בחרתי לפעול מבפנים למען התושבים" שימו לב! זה מותג הגלידות שיורד מיידית מהמדפים הרצליה נפרדת מליאם: אלפים מלווים את סמל ליאם בן חמו בדרכו האחרונה עומס חריג בחופי ראשון לציון: החניונים מלאים – בעירייה קוראים להימנע מהגעה ברכב הקיץ הזה מתחיל אחרת ברחובות: רישוי קייטנות בלי בירוקרטיה יבנה משנה את חג המדורות: בטוח, מצומצם ומפוקח תל אביב צועדת: אחד במאי חוזר לרחובות העיר מסיבת טבע בירוחם הסתיימה בדרמה: דקירה ופיזור המוני פארק עמק הצבאים בירושלים ייסגר מחשש להתפשטות נגיף טרגדיה ברחובות: כדורגלן העבר שלמה קירט נהרג בתחנת הרכבת נתניה: בן 87 טבע בחוף פולג ופונה במצב אנוש דרמה בערבה: צנחן נלכד על עמוד חשמל במתח גבוה וחולץ במבצע מורכב תצפית אחת, מסר אחד: המהלך החדש של משרד החוץ חוצה מחוזות: מתנדבי זק"א באשקלון השלימו את הטיפול בכבוד המת מהאירוע הקשה ברחובות ללא מיקסר: עוגת שוקולד לשבת בעשר דקות!

רוטרי ישראל העניק תעודת הוקרה לעיריית רמלה

רוטרי ישראל העניק תעודת הוקרה לעיריית רמלה על תרומתה לקהילה בתקופת מלחמת 'חרבות ברזל'

ארגון רוטרי ישראל תעודת הוקרה מיוחדת לעיריית רמלה, כהוקרה על גילוי אחריות חברתית יוצאת דופן בסיוע ובתמיכה של הרשויות המקומיות החל מהשבעה באוקטובר במהלך מלחמת 'חרבות ברזל'. בנוסף, העניק הארגון לראש העיר מיכאל וידל את סיכת "חבר כבוד" כאות הוקרה על תמיכתו המתמשכת בארגון ושיתוף הפעולה עמו.

ההוקרה הוענקה במסגרת ביקורו של נגיד רוטרי ישראל, ירון מטר, ורעייתו רעיה, שנערך ברמלה. במהלך הביקור, השתתפו גם נשיא רוטרי רמלה, רונן רוטשטיין, וחברי רוטרי רמלה, אשר לוקחים חלק משמעותי בפעילות ההתנדבותית בעיר.

ראש העיר מיכאל וידל הודה לנגיד רוטרי ישראל ולרעייתו על הוקרתם לעשייה העירונית, והדגיש כי עיריית רמלה תמשיך לקדם שיתופי פעולה פוריים עם הארגון לטובת הקהילה והתושבים.

"עיריית רמלה מחויבת לרווחת תושביה, והוקרה זו היא עדות נוספת לרוח ההתנדבות והערבות ההדדית שמאפיינת את העיר שלנו," אמר ראש העיר. "נמשיך לפעול ולשתף פעולה עם כל גורם שמטרתו לתרום ולחזק את הקהילה."

נגיד רוטרי ישראל, ירון מטר, שיבח את עיריית רמלה על פועלה בתקופה מאתגרת זו, וציין כי הארגון ימשיך לתמוך ביוזמות חברתיות, בקידום חוסן קהילתי ובסיוע לצוותי החירום והביטחון של העיר.

עיריית רמלה מודה לארגון רוטרי ישראל, לבני הזוג מטר, לנשיא רוטרי רמלה רונן רוטשטיין ולחברי רוטרי רמלה על הביקור, ההערכה ושיתוף הפעולה – וממשיכה לפעול למען הקהילה במסירות ובמחויבות!

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן