מבזקים
ראש השנה בקריית גת ובקריית מלאכי: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בפתח תקווה ובגבעת שמואל: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בנתניה: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בנתיבות: 5 מקומות לצאת אליהם בחג עם הילדים ראש השנה בנס ציונה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה במזכרת בתיה ובקריית עקרון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בשדרות ובעוטף עזה: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה במודיעין מכבים רעות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בלוד וברמלה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בכפר סבא ובראש העין: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בירושלים: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה ביבנה וברחובות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בהרצליה וברמת השרון: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בדימונה, ערד ומצפה רמון: 6 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בגדרה ובגן יבנה: 5 מקומות לצאת אליהם בלי להתרחק ראש השנה בגבעתיים וברמת גן: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבת ים, חולון וראשון לציון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בבאר שבע והנגב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבאר יעקב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה באשקלון: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג

תפתחו את הלב: הוריו של יונתן גוטין חולמים להקים את הבית לחיילים בודדים שתכנן בנם הי"ד

משפחתו מקימה לזכרו ולאורו, בית לחיילים בודדים שהוא תכנן והכין כשלמד במגמת אדריכלות בתיכון במודיעין מכבים רעות. בואו לקחת חלק ולעזור בהגשמת החלום של גיבור ישראל >>

ב-7/10, בכניסה לקיבוץ בארי, בשבריר שיחה בין שני לוחמים שאל מפקד הכוח את סגן יונתן גוטין אם הוא בטוח שהוא רוצה להיכנס ללחימה שמתנהלת בתוך הקיבוץ. יונתן הסתכל עליו וענה: "אני איתך על מלא אחי". יונתן נלחם עם לוחמי הצוות עד שנפל בקרב, בזמן שחילץ שניים מחבריו שנפצעו. עד לרגעיו האחרונים, עוד הציל חיים.

הוריו, אלה ואלכס, מספרים:

סגן יונתן גוטין, תושב מודיעין, שירת כקצין תקשוב ביחידה הרב- ממדית. בבוקר ה-7/10 התייצב יונתן ביחידתו ונלחם ביישובי העוטף. בתחקיר הצבאי על הקרב בבארי צוין כי הצוות שמנה 11 לוחמים, נלחם בגבורה, הציל עשרות תושבים ומנע את המשך מסע ההרג והחטיפות בקיבוץ.

את הבית לחיילים הבודדים יונתן תכנן והכין בהיותו תלמיד במגמת אדריכלות בבית הספר עירוני ד' במודיעין. הוא עבד עליו בלילות אחרי האימונים בנבחרת הג'ודו ולא היה מוכן להתפשר על הפרטים הקטנים ביותר. "חיילים בודדים עוזבים את כל מה שיש להם ומגיעים לארץ כדי לשרת בצה"ל, זו ערכיות והקרבה ממעלה הראשונה ומגיע להם הטוב ביותר." אמר.

מאז שהיה ילד, יונתן היה שקט ועקשן, בלתי מתפשר בשאיפות שלו למצוינות, ערכי ורגיש, נחוש ולא מוותר לאף אחד וקודם כל לעצמו. הוא היה טוב לב עם נשמה טהורה וכל יום בחייו רצה להיות הגרסה הטובה ביותר של עצמו. התכונות האלה הובילו אותו שנים ארוכות בזירת הג'ודו ולימים גם בזירת הקרב. הוא היה אלוף ישראל, סגן אלוף ישראל לנוער וחבר בסגל נבחרת ישראל לנוער בג'ודו. הוא היה יכול לשרת במסלול של ספורטאי מצטיין, אבל החליט ללכת למסלול קרבי ומאתגר. היה לו חשוב לעשות תפקיד משמעותי בצה"ל והוא נלחם להעלות פרופיל ולשרת כקצין קשר קרבי ביחידה לוחמת. הוא היה גאה ושלם מאוד עם ההחלטה שלו.

יונתן היה בן 20 בנופלו, בחור צעיר עם חלומות ושאיפות ותוכניות, שכל החיים לפניו, שהקריב את חייו ונפל למען העם והמדינה. לזכרו ולאורו החלטנו להקים את מה שהוא חלם ותכנן: בית לחיילים בודדים. ואנחנו מבקשים שתיקחו חלק ותעזרו לנו להפוך את החלום של יונתן למציאות: בואו נבנה יחד בית לחיילים הבודדים! לחצו על כפתור התרומה. כל אחת, כל אחד, כל סכום יכול לעזור.

לתרומה לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: באדיבות המשפחה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן