מבזקים
לוד: סכסוך בין קטינים ברחוב הסתיים בפציעה; בן 12 נעצר בשורה למילואימניקים: הגנה מוגברת מפיטורים ותוספות זכויות גם לבני הזוג אחרי הערכת מצב: כביש 90 נפתח מחדש לתנועה באזור ים המלח דקות של חרדה בנתיבות: פעוט בן שנה וחצי ננעל ברכב ראש העין הופכת לירוקה: המהלך שיכול לשנות לכל תושב את חשבון החשמל – כבר יצא לדרך הישג מרגש באורלנדו: נבחרת ישראל כבשה את הפודיום העולמי ילדי הפלא של סביון שוב עושים היסטוריה: הישגים בינלאומיים שמכניסים את ישראל למפת השחמט גבעתיים נערכת לל״ג בעומר: שני מוקדי מדורות בלבד – והנחיות מחמירות לתושבים גבעתיים מרימה הילוך: שבוע הספורט לוותיקים עם יוגה בטבע, תיפוף – ואפילו כדורשת חדש "הלב הפועם של הצלת החיים": ראש עיריית בית שמש בביקור במרכז איחוד הצלה בעיר 34 אלף כבר מימשו את ההטבה: אשקלון מסתערת על הטבת המס החדשה יבנה מהדקת את הטיפול בנוער: "שילוב כוחות עם המשטרה" סכסוך שכנים בנתניה מסתבך: פצוע שהוגדר קל הידרדר למצב קשה נתניהו בשיחה עם משפחות הנרצחים: "זעזוע עמוק – חייבים להכות בפורעים ביד קשה" "ניצל ברגע האחרון": יו"ר המועצה הדתית ברמת גן נפגש עם החובשים שהצילו את חייו בפיגוע הדקירה הטיפול הרפואי הסתבך: מטופל ב"זמר" חטף אמבולנס – דהר בכביש 4 ונעצר אחרי מצוד משטרתי דרמטי אבן דרך ברובע הכניסה בירושלים: טופס 4 הוענק לקריית הממשלה המחוזית החדשה 800 מיליון ש״ח למצפה רמון: 3,000 דירות בדרך שדרוג לנוסעים בבית שמש: 10 סככות חדשות הותקנו בתחנות האוטובוס ברחבי העיר נמל אשדוד ומשרד התחבורה מחזקים שיתוף פעולה: "תשתית קריטית לשגרה ולחירום"

אלה האומנים שיופיעו בחג העצמאות באשקלון

על הבמה המרכזית יופיעו שרית חדד, מורן אהרוני ורדבנד ופאר טסי. את החגיגות יחתמו DJ ויני ויצ׳י הבינלאומיים שכבשו את פסטיבלי המוזיקה הגדולים בעולם.

עיריית אשקלון מזמינה את תושבי העיר להשתתף באירועי עצמאות 77 למדינת ישראל וליהנות מהופעות של האמנים הגדולים בישראל באווירה חגיגית בצבעי כחול לבן

חגיגות העצמאות יתקיימו ביום רביעי 30.4.25 החל מהשעה 20:00 באקו-פארק אשקלון. הסדרי חנייה ותנועה יפורסמו בסמוך למועד האירוע.

על הבמה המרכזית יופיעו שרית חדד, מורן אהרוני ורדבנד ופאר טסי. את החגיגות יחתמו DJ ויני ויצ׳י הבינלאומיים שכבשו את פסטיבלי המוזיקה הגדולים בעולם.

בנוסף לבמה המרכזית, תוצב במת ילדים ומשפחות עליה יופיעו משה דץ והכבשה שושנה, חיפזון וזהירון ולהקות המחול המקומיות.

כאמור, גם השנה בחרה העירייה שלא לקיים מופע זיקוקים מתוך התחשבות בהלומי הקרב, הסובלים מפוסט טראומה ונפגעי החרדה. במקומם, יוקרן מופע לייזרים מדליק ומרהיב שיאיר את העיר ואת השמיים בצבעי כחול לבן ובסמלי החג והמדינה.

לאורך כל האירוע יוכלו התושבים ליהנות מדוכני פעילות, כיף וחוויה, הולכי קביים, קולעי צמות שיתפרשו על פני הפארק. כמו כן, שפע של דוכני מזון כולל דוכנים ללא גלוטן יציעו מגוון של מנות במחירים מסובסדים ומפוקחים.

האירוע כולו נגיש לאנשים עם מוגבלויות ויכלול את התאמות הנגישות הנדרשות כולל במה נגישה, חניות לנכים ועוד.

הכניסה לאירוע כמובן חופשית. הציבור מוזמן בהמוניו!

◼️ הצטרפו לחדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

צילום: משה נחומוביץ

דילוג לתוכן