מבזקים
בשורה למשפחות באשקלון: מעון יום שיקומי חדש לפעוטות עם מוגבלויות יוקם בעיר היין אזרחים ותיקים בגן יבנה נכנסים לעולם ה־AI והדיגיטל גלישה, חוסן והתמודדות עם מציאות מורכבת: אופקים משיקה תוכנית ייחודית לנוער סדנה חווייתית חדשה בגן יבנה תשלב צבע, תנועה וטרנספורמציה ״חותם שממשיך ללוות את העיר״: ראש העין חנכה משעול על שם הרב משולם אריה וחַש זצ"ל מאות ילדים, רובוטים ותחרות טטריס ראשונה: אירוע השיא של “קריית-בוט” בקריית גת 300 מצטיינים, רף גבוה במיוחד ויוזמה חדשה לעסקים: אופקים חוגגת את דור המצוינות גן יבנה מרחיבה את לימודי השחייה לבתי הספר היסודיים 465 דונם הוכרזו כאדמות מדינה: צעד משמעותי להרחבת גבעות הרואה בבנימין שימו לב לנהגים: רחוב יעקב ברחובות ייחסם לתנועה בשל אירוע רב משתתפים קיץ עמוס באירועים בקריית מלאכי: פסטיבלים, מופעים, סרטים ופעילויות לכל המשפחה שותפות, שוויון הזדמנויות ומצוינות בחינוך: צמרת מחוז מרכז במשרד החינוך נפגשה עם הנהגת כפר סבא 21 שנה אחרי הפינוי: גן הילדים הראשון הוצב בשא-נור בשומרון כתב אישום הוגש נגד תושב אשדוד שגנב מגש תכשיטים יקר ערך בקריית גת 8 חודשי מאסר בפועל לשוטר מרמלה שהכה את אשתו לעיני בנותיהם הקטינות "האמון הוא המטבע החשוב ביותר שלנו": ראש עיריית יבנה רועי גבאי בוועידת MUNI EXPO 2026 חוויה חקלאית בלב העיר וללא עלות: הפנינג קיץ וקטיף תפוחי אדמה בחינם בראשון לציון "רמלה נמצאת בעיצומה של קפיצת מדרגה היסטורית": חזון העיר הלאומית החדשה נחשף בוועידת MUNI EXPO 2026 צפו: מספר כלי רכב עלו באש במודיעין; שריפת הענק מתפשטת בחסות הרוחות לעבר יער בן שמן שר הביטחון ישראל כ"ץ באיום חריף: "החשבון עם החות'ים פתוח, נחסל את המנהיג שלהם אם יעלה על הכוונת"

אישום: תושב אשקלון נתפס "על חם" בניסיון התפרצות לדירה כשהוא מצויד בסכין, מצ’טה וכלי פריצה

לנאשם עבר פלילי מכביד הכולל 25 הרשעות קודמות בעבירות רכוש ואלימות, והוא אף ריצה תקופות מאסר בעברו. בבקשת המעצר נטען כי מסוכנותו גבוהה ואין חלופה שתבטיח את שלום הציבור: "המשיב תכנן את ההתפרצות, הצטייד בכלי פריצה וסכין גדולה, והגיע לבצע את זממו. שחרורו עלול לסכן את בטחון הציבור ורכושו."

בבית משפט השלום באשקלון הוגש היום כתב אישום חמור נגד סטפן דנינו, תושב אשקלון בן 52, בגין ניסיון התפרצות לדירה, החזקת סכין וכלי פריצה. לצד כתב האישום הוגשה גם בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.

על פי הנטען, ביום 6 באוגוסט 2025 הגיע הנאשם למושב ערוגות ועקב אחר דירה. שבוע לאחר מכן, ב־12 באוגוסט, שב אל המקום עם רכבו, כשהוא חובש כובע וברכבו אדם נוסף. הנאשם הסתובב סביב הדירה וניגש לחלון המטבח, ניסה לפתוח אותו, אך באותו רגע הופתע על ידי בעלת הדירה ששבה לביתה ושאלה לפשר מעשיו. בתגובה השיב לה כי "הוא מחפש מרווה" – ונמלט מהמקום.

במהלך בריחתו התנגש הנאשם בעץ עם רכבו, ובהמשך נעצר על ידי שוטרים בצומת פלוגות. בחיפוש ברכבו נתפסו מצ’טה, פטיש במשקל 5 ק"ג, מברג, כפפות שחורות, מסכות ומטפחת שחורה – ציוד אשר לפי התביעה נועד לפריצה. עוד צוין בבקשת המעצר כי הנאשם נתפס על ידי בעלת הדירה "על חם", דבר שיכול היה להוביל להסלמה מסוכנת. המתלוננת אף העידה כי היא חוששת לשלומה בעקבות המקרה.

בחקירה שמר דנינו על זכות השתיקה. מנגד, ראיות התביעה כוללות סרטון המתעד את הגעתו לדירה עוד בשבוע שקדם לניסיון ההתפרצות, איכוני טלפון נייד, דוחות פעולה של שוטרים ועדות של אדם שישב עמו ברכב.

לנאשם עבר פלילי מכביד הכולל 25 הרשעות קודמות בעבירות רכוש ואלימות, והוא אף ריצה תקופות מאסר בעברו. בבקשת המעצר נטען כי מסוכנותו גבוהה ואין חלופה שתבטיח את שלום הציבור: "המשיב תכנן את ההתפרצות, הצטייד בכלי פריצה וסכין גדולה, והגיע לבצע את זממו. שחרורו עלול לסכן את בטחון הציבור ורכושו."

התביעה הודיעה כי תשקול לעתור לעונש מאסר בפועל במקרה של הרשעה, ואף מבקשת לחלט את רכבו של הנאשם ששימש לביצוע העבירה.


◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן