מבזקים
273 ימי מילואים, שלושה שותפים וחלום אחד: הסיפור שמאחורי עגלת הקפה בראש העין הוא נערך לחצי שנה של הפסדים, אבל המילואים לא נגמרו: הסיפור של דניאל מראשון לציון חזר מהמילואים וגילה שהחנות נפרצה: הסיפור שמאחורי עסק התיקים בקניון רחובות ביום חובש במילואים, בלילה בנה עסק: הסיפור שהתחיל מתחת למיטה והגיע לרמת גן הבן נפצע קשה בבארי, היא חזרה למילואים: הסיפור מאחורי חנות התכשיטים ברמת השרון הגיע לשדרות כדי ללמוד, נשאר כדי לפתוח מסעדה: ואז הגיע צו המילואים בגיל 18 היא התחילה לאפות לחברים. ואז הגיעו המילואים: הסיפור המתוק של חולון הצורף שהחליף את כלי העבודה במדי צה"ל: הסיפור שמאחורי הסטודיו בהרצליה האחד בהנדסה קרבית, השני ברבנות הצבאית: שני החברים מדימונה שנלחמו גם על העסק שלהם יותר מ – 300 ימי מילואים: אשת השיווק מגני תקווה שנאלצה לבנות מחדש את העסק שלה שני אחים, יותר מ – 800 ימי מילואים ותלמידים שהתגייסו לעזור: הסיפור מאחורי הבייקרי בגן יבנה ממפקדת בה"ד 11 לסטודיו לקרמיקה בגדרה: האישה שמאחורי 710 הכלניות כמעט 400 ימי מילואים, חנות אחת ואלפי עלים ירוקים: הסיפור של איל מגבעתיים גבעת שמואל: מאחורי מגשי האירוח המוקפדים עומדת גם משפחת מילואים יותר מ – 400 ימי מילואים, ועכשיו תורנו: הירקן מבת ים שמאמין בכחול לבן באר שבע: 300 ימי מילואים, שני אחים והחנות שאבא השאיר להם מבאר יעקב ללבנון ובחזרה: אבא במילואים כתב ספר ילדים מתוך געגוע לילדיו מפקדת פלוגה במילואים, קונדיטורית באזרחות: הסיפור המתוק של טוהר מאשקלון מאשדוד לאבו דאבי: הרופא במילואים והחובשים שמאחורי פיתוח רפואי ישראלי הוא תכנן לפתוח מתחם נופש באילת, ואז פרצה המלחמה: הסיפור של שמעון אמיר

"אני מוציא על קריסטל בלילה מה שאתה מרוויח בחודש" – תושב אשדוד נאשם בתקיפת שוטרים והשפלתם

בבית משפט השלום בקריית גת הוגש כתב אישום נגד אלירן פרץ, המייחס לו שורה של עבירות תקיפה והפרעה לשוטרים בעת מילוי תפקידם.

תושב אשדוד בן 37 נאשם כי בעט בשוטרת שניסתה למלא את תפקידה, דחף שוטר נוסף, סירב להיעצר, ובתחנת המשטרה קילל שוטרים, שפך מים לעבר אחד מהם והשמיע איומים ועלבונות קשים כלפי שוטרות.

בבית משפט השלום בקריית גת הוגש כתב אישום נגד אלירן פרץ, המייחס לו שורה של עבירות תקיפה והפרעה לשוטרים בעת מילוי תפקידם.

על פי כתב האישום, בליל ה־5 בינואר 2025 הגיעו שוטרת סיור ומתנדב משטרה לדירתו של פרץ ברחוב ירושלים באשדוד בעקבות דיווח על הקמת רעש. כאשר ביקשה השוטרת ממנו להמתין להגעת שוטרים נוספים, ניסה לסגור את דלת הבית, וכתוצאה מכך נלכדו ידה ורגליה בין הדלת למשקוף. לפי הנטען, פרץ אף בעט ברגלה של השוטרת וסגר עליה את הדלת, עד שפתחה מחדש וצעקה לעברו כי הוא לוכד אותה.

בהמשך, כשהגיעו למקום שוטרים נוספים, הודיעו לפרץ כי עליו להתלוות לתחנה, אך הוא סירב לשתף פעולה. על פי כתב האישום, הוא דחף את אחד השוטרים ונאזק. בתחנת המשטרה הסלים האירוע כאשר קילל שוטר : "אתה אשדודי, בטח זיינתי את אמא שלך, יא הומו, יא אוכל בתחת, בטוח התעללו בך כשהיית קטן. אני מוציא על קריסטל בלילה מה שאתה מרוויח בחודש שאתה רץ כמו כלב."

עוד צוין בכתב האישום כי פרץ שפך כוס מים לעבר אותו שוטר ואמר לו: "אני אשתין בתא כדי שתנקה כמו כלב." בנוסף, כינה את שוטרת "בטטה קסבייה, זונה, שרמוטה", וקילל שוטרת נוספת שהייתה במקום.

הפרקליטות מייחסת לו שתי עבירות של הפרעה לשוטר במילוי תפקידו לפי סעיף 275 לחוק העונשין, לצד התנהגות מבזה ומעליבה כלפי גורמי אכיפת החוק. בין עדי התביעה נמנים שוטרי סיור וחקירות מתחנת אשדוד, מתנדבים וכן סרטוני מצלמות גוף ותאי המתנה שצפויים להיות מוגשים כראיות.

בסיום כתב האישום נמסר כי התביעה עשויה לדרוש עונש מאסר בפועל במידה ויורשע.


◼️ חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן