מבזקים
273 ימי מילואים, שלושה שותפים וחלום אחד: הסיפור שמאחורי עגלת הקפה בראש העין הוא נערך לחצי שנה של הפסדים, אבל המילואים לא נגמרו: הסיפור של דניאל מראשון לציון חזר מהמילואים וגילה שהחנות נפרצה: הסיפור שמאחורי עסק התיקים בקניון רחובות ביום חובש במילואים, בלילה בנה עסק: הסיפור שהתחיל מתחת למיטה והגיע לרמת גן הבן נפצע קשה בבארי, היא חזרה למילואים: הסיפור מאחורי חנות התכשיטים ברמת השרון הגיע לשדרות כדי ללמוד, נשאר כדי לפתוח מסעדה: ואז הגיע צו המילואים בגיל 18 היא התחילה לאפות לחברים. ואז הגיעו המילואים: הסיפור המתוק של חולון הצורף שהחליף את כלי העבודה במדי צה"ל: הסיפור שמאחורי הסטודיו בהרצליה האחד בהנדסה קרבית, השני ברבנות הצבאית: שני החברים מדימונה שנלחמו גם על העסק שלהם יותר מ – 300 ימי מילואים: אשת השיווק מגני תקווה שנאלצה לבנות מחדש את העסק שלה שני אחים, יותר מ – 800 ימי מילואים ותלמידים שהתגייסו לעזור: הסיפור מאחורי הבייקרי בגן יבנה ממפקדת בה"ד 11 לסטודיו לקרמיקה בגדרה: האישה שמאחורי 710 הכלניות כמעט 400 ימי מילואים, חנות אחת ואלפי עלים ירוקים: הסיפור של איל מגבעתיים גבעת שמואל: מאחורי מגשי האירוח המוקפדים עומדת גם משפחת מילואים יותר מ – 400 ימי מילואים, ועכשיו תורנו: הירקן מבת ים שמאמין בכחול לבן באר שבע: 300 ימי מילואים, שני אחים והחנות שאבא השאיר להם מבאר יעקב ללבנון ובחזרה: אבא במילואים כתב ספר ילדים מתוך געגוע לילדיו מפקדת פלוגה במילואים, קונדיטורית באזרחות: הסיפור המתוק של טוהר מאשקלון מאשדוד לאבו דאבי: הרופא במילואים והחובשים שמאחורי פיתוח רפואי ישראלי הוא תכנן לפתוח מתחם נופש באילת, ואז פרצה המלחמה: הסיפור של שמעון אמיר

תביעה קטנה נגד דירת נופש באילת: לקוח דורש החזר כספי על הזמנה שבוטלה בעקבות שירות צבאי

לבית משפט לתביעות קטנות בעכו הוגשה תביעה על ידי אופיר אוחיון, תושב עכו, נגד דירת נופש באילת בעקבות סירוב להשיב לו מקדמה על הזמנת נופש שבוטלה.

לבית משפט לתביעות קטנות בעכו הוגשה תביעה על ידי אופיר אוחיון, תושב עכו, נגד דירת נופש באילת בעקבות סירוב להשיב לו מקדמה על הזמנת נופש שבוטלה.

לטענת התובע, בתאריך 23.05.2025 בוצעה הזמנה דרך אתר "בוקינג" לדירה באילת לשלושה לילות בין 20 ל-22 ביוני, בעלות כוללת של 1,170 ש"ח – עם אפשרות לביטול בהחזר מלא עד 24 שעות לפני ההגעה. יומיים לאחר מכן, ב-25.5, התקבלה הודעה מבעלי הדירה בבקשה לבטל את ההזמנה דרך "בוקינג" ולהעביר באופן ישיר מקדמה של 500 ש"ח – תוך טענה כי הדירה אינה עובדת עוד מול האתר בגלל עמלות גבוהות. לטענת התובע, ההסבר הזה התברר כבלתי נכון, שכן הדירה עדיין מופיעה באתר גם כיום.

על אף חששותיו, אוחיון העביר באותו יום 500 ש"ח בהעברה בנקאית. ב-13.6.2025, בעקבות פתיחת מבצע צבאי והיותו איש קבע בחיל האוויר, הודיע התובע על ביטול ההזמנה – בהתאם למדיניות הביטולים שהוצגה לו.

לדבריו, ב-16.6 שלח הודעת ביטול, וקיבל אישור כי ההחזר יועבר עם החזרה לשגרה. אך מאז ועד מועד הגשת התביעה – 29.7.2025 – הוא נאלץ לפנות עשרות פעמים (57 הודעות), ללא כל החזר כספי וללא קבלת קבלה על התשלום, למרות הבטחות שההחזר יתבצע תוך 12 ימי עסקים, ובהמשך נטען בפניו שנוהל ההחזר הוא 30 ימי עסקים – שגם הם חלפו.

לסיום, ציין התובע כי הנתבעת התחמקה מתשובות, שינתה גרסאות, ולעיתים התעלמה מהודעותיו. התביעה הוגשה על סך 10,000 ש"ח בגין נזק כספי ועוגמת נפש, ונתמכת במסמכים והתכתבויות.

הדיון בתביעה צפוי להתקיים בבית משפט השלום בעכו במועד שייקבע.


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: כסף

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן