מפתחים את הדור הבא של החינוך: האקתון חינוכי במרכז פסג"ה בקריית גת

האירוע, שמתקיים מדי שנה, מאפשר לצוותי חינוך – מורים, מנהלים ואנשי חינוך – לפגוש זה את זה ולעבוד יחד על פיתוח יוזמות ופתרונות מעשיים לאתגרים החינוכיים העולים מבתי הספר.

אמש התקיים במרכז פסג"ה האקתון חינוכי, ביוזמת אגף החינוך העירוני. האירוע, שמתקיים מדי שנה, מאפשר לצוותי חינוך – מורים, מנהלים ואנשי חינוך – לפגוש זה את זה ולעבוד יחד על פיתוח יוזמות ופתרונות מעשיים לאתגרים החינוכיים העולים מבתי הספר.

השנה, הדגש היה על שילוב יצירתיות פדגוגית עם חדשנות טכנולוגית, ובמיוחד על שימוש בכלים דיגיטליים מתקדמים, לרבות בוט חכם וכלי שיפוט ממוחשב שסיכם את ניקוד היוזמות בזמן אמת. הבוט המחיש למשתתפים כיצד ניתן לשלב בין חשיבה אנושית לבין כלים מתקדמים להעצמת תהליכים חינוכיים.

האירוע הניב פירות מהירים: המשתתפים עזבו עם יוזמות חדשות וכלים מעשיים שישמשו אותם בבתי הספר לאורך שנת הלימודים, יחד עם השראה ואמונה ביכולתה של מערכת החינוך המקומית להמשיך להתפתח.

עיריית קריית גת מודה למנהלת אגף החינוך, זהבה גור, לרשת אורט, למערך הפיקוח, לרכזות ולצוות המנהלה, ולכל השותפים על הובלת האירוע והעשייה החינוכית לאורך השנים.


◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אגף החינוך

דילוג לתוכן