חגיגת ט"ו בשבט ברשת חזי חממה: רמת טריות מוטרפת ומבצעים ללא תחרות

רשת הפיצוחים והפירות היבשים פותחת את שעריה בפריסה ארצית רחבה לקראת החג: "הפיסטוק האפגני המיוחד והקשיו שאין שני לו מחכים לכם על המדפים"

רשת "חזי חממה" נערכת לחגיגות ט"ו בשבט בשיא הכוח עם השקת מבצעים חסרי תקדים בכל סניפי הרשת, המציעים חוויה קולינרית של טעמים וניחוחות. הרשת, ששמה הולך לפניה בזכות איכות בלתי מתפשרת, מציעה לקראת החג את "הפיסטוק האפגני המיוחד" ומוצרי קשיו ובוטנים שזוכים לשבחים ככאלו ש"אין שני להם", כאשר הדגש המרכזי הוא על רמת טריות מוטרפת שמגיעה ישירות לצרכן. לקוחות הרשת מוזמנים ליהנות מחגיגת קניות צבעונית הכוללת את כל מרכיבי שולחן החג המסורתי תחת קורת גג אחת.

במסגרת חגיגת ט"ו בשבט, השיקה הרשת רשימת מבצעים אטרקטיבית במיוחד על הפירות היבשים והפיצוחים המבוקשים ביותר. בין היתר, ניתן למצוא משמש ענק במחיר של 4.50 ש"ח ל-100 גרם, שזיף ענק ב-3 ש"ח ל-100 גרם וחמוציות דל סוכר ב-3 ש"ח ל-100 גרם. בגזרת הפיצוחים והאגוזים, מציעה הרשת אגוזי מלך ב-3 ש"ח, שקד טבעי גדול ב-4.90 ש"ח ותמר מג'הול מובחר ב-3 ש"ח בלבד לכל 100 גרם. המבצעים המיוחדים יהיו בתוקף עד לתאריך 02.02.2026, בכפוף להגבלה של עד 2 ק"ג למוצר ללקוח.

הפריסה הארצית של רשת חזי חממה מאפשרת ללקוחות מכל רחבי הארץ ליהנות מהאיכות המוכרת, כאשר סניפי הרשת פועלים במיקומים מרכזיים. הרשת מפעילה את סניף הדגל וסניף חדש בראשון לציון, שני סניפים באשדוד (בגן העיר ובסטאר סנטר), וסניפים נוספים באשקלון, גדרה, פתח תקווה, נתיבות וצומת בילו. כל הסניפים מציעים את אותה רמת טריות ומבחר עשיר, כאשר צוותי הסניפים ערוכים לתת מענה לביקוש הגבוה הצפוי לקראת ט"ו בשבט.

מנהלי הרשת מדגישים כי השילוב בין איכות המוצרים למחירים המבצעיים הוא שהופך את הקנייה לחוויה משתלמת במיוחד. הסניפים פתוחים בימים א'-ה' בין השעות 9:00 ל-21:00, ובימי שישי החל מהשעה 7:30 ועד לשעות הצהריים, כדי לאפשר לכולם להצטייד במוצרים הטריים ביותר לשבת ולחג. ברשת מזמינים את הקהל הרחב להגיע ולהתרשם מהמבחר העצום ומהאיכות שמובילה את שוק הפיצוחים והפירות היבשים בישראל כבר שנים ארוכות.


◼️ חדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות נתיבות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות קריית עקרון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות פתח תקווה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: קובי אבשלום

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן