לקראת שלב ב': מנכ״ל העירייה זימן ישיבה להתאמת הבאמפרים
עם כניסתו לתפקיד, קיים המנכ"ל הנכנס של עיריית בית שמש, אליעד אברמצ'יק, ישיבת עבודה ראשונה שעסקה בהמשך עבודות הסדרת הבאמפרים ברחבי העיר. הישיבה התקיימה השבוע בהשתתפות חברת "תדם הנדסה אזרחית בע״מ" המבצעת את העבודות, מהנדס העיר גיא דוננפלד, מנהל אגף ביצוע ותשתיות דן אוחיון, מנהל מחלקת תחבורה בני לווינשטיין.
מטרת הישיבה הייתה לבחון את אופן המשך ביצוע העבודות ולשפר את נוחות הנסיעה עבור הנהגים והתושבים, תוך הקפדה מלאה על עמידה בתקני הבטיחות הנדרשים.
במהלך הדיון הוסקו מסקנות מקצועיות שנועדו להתאים את פסי ההאטה לשימוש מיטבי בכביש, מתוך איזון בין בטיחות משתמשי הדרך לבין נוחות הנסיעה.
במהלך השבוע אף בוצעו עבודות צביעה לפסי ההאטה ובשבוע הבא יחל שלב ב' ברחובות שפת אמת, אור שמח והחיד"א. במסגרת עבודות אלו יבוצעו גם תיקונים בפסי בהאטה שנמצאו שאינם עומדים בתקן בשלב א' של העבודות.







