מבזקים
תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון "אתה מת, אני אתפוס אותך": נהג מאשקלון מואשם בגין איומים על פקחים ונהיגה מסכנת חיים בן 47 מב"ש איים "לערוף את ראשו" של בן זוג גרושתו קיבוץ גבולות: בעלת כלב בת 69 מואשמת לאחר נשיכה שגרמה לחבלה לתושב הקיבוץ אם צעירה מאשקלון נתפסה עם מאות כדורי סמים ברכב כשבתה התינוקת עמה באר שבע: בן 72 נאשם בגניבת טלפון נייד מגרנד קניון בעיר "אהרוג אותך כשאתה ישן": ויכוח בין אחים בב"ש הסתיים בקטטה אלימה ופציעות קשות

ארבעה תושבי המרכז מואשמים שזרקו רימון וירו לעבר המרפסת ביתו של תושב ת"א

פרקליטות המדינה הגישה היום לבית המשפט המחוזי בתל אביב כתב אישום נגד ארבעה תושבי המרכז, שזרקו רימון וירו לעבר המרפסת ביתו של תושב תל אביב, וגרמו לפציעתו הקשה של דיר אחר בבניין.

פרקליטות המדינה הגישה היום לבית המשפט המחוזי בתל אביב כתב אישום נגד ארבעה תושבי המרכז, שזרקו רימון וירו לעבר המרפסת ביתו של תושב תל אביב, וגרמו לפציעתו הקשה של דיר אחר בבניין.

על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד לילך שטיבל מפרקליטות מחוז ת"א (פלילי), הנאשמים- מיכאל ששון (32), דסאלין וורט (21), רוסלן דוברנוב (20) ובן אואקנין (31) היו מעורבים כל אחד לפי חלקו בתכנית פקפק באדם שעמואשם הנ מיכאל ששון היה. מסוכסך. כולל זו, הנאשמים ערכו תצפיות סביב הבניין בו הוא מתגורר, כאשר שסברו בטעות כי אחת המרפסות שייכת לבית שחיפשו, השליכו לעבר המרפסת רימון רסס. כמו מהפיצוץ, נפגע קשה מהרסיסים דייר תמים, ונזק רב נגרם למקום.

מכתב האישום עולה, כי הנאשמים לא ויתרו על תוכניתם, וכעבור מספר שבועות ביצעו שוב סיורים ותצפיות במקום לאתר את המרפסת "הנכונה". לאחר, הגיע בשעות הלילה, כשהם מצוידים באקדח וירו חמישה קליעים לכיוון המרפסת בה שהוא בן משפחתו של אותו אדם. כתב האישום מייחס לנאשמים ביצוע עבירות של נשיאה והובלת נשק, חבלה חמורה במחמירות, ירי בנשק חם באזור מגורים, ועבירות נוספות.

הפרקליטות מבקשת מבית המשפט לעצור את הנאשמים עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו, שכן מעשיהם מעידים על תעוזה, קור רוח, התנהלות אלימה וחסרת עכבות שיש בה כדי ללמד על הסכנה הנשקפת לציבור. .

בבקשת המעצר ציינה הפרקליטות, כי מסוכנותם של הנאשמים באה לידי ביטוי בנחישותם לממש את התוכנית בכל מחיר, כשהם לא מהססים להשתמש בנשק חם, גם כשהם היו מודעים לתוצאות הקשות של השלכת הרימון.

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן