מבזקים
צפו: מפגע בטיחותי חמור תועד בכביש באזור מזכרת בתיה 54 תלמידים מאילת באימון מיוחד לקראת ימי הסיירות בצה״ל לוד: צו מיוחד ליום הכיפורים – איסור על קורקינטים, אופניים חשמליים וכלים ממונעים למשך 25 שעות יחידת דיור, חדר כושר ובנייה ללא היתר: כתב אישום נגד בני משפחה ברחובות מקרה חריג באילת: בת 10 ננשכה על ידי מורנה – ונותחה ביוספטל לשחזור הגידים ״אל תעברו לאור יהודה, פשוט סיוט פה״: העירייה הפתיעה בסרטון חריג מה יש בתוך קריית מד"א ברמלה? 21 בכירי חירום מתשע מדינות הגיעו לראות מקרוב עד 1,000 שקל קנס: אשדוד מגבירה את האכיפה על רוכבי אופניים וקורקינטים כאב ראש, כבדות ועייפות בצום? מנטה, לימון ורוזמרין – ומה באמת אפשר לעשות איתם החגים וההתקרבות ל – 7 באוקטובר מציפים מחדש? אלה מוקדי הסיוע הזמינים עברית בסיסית במערכת הרפואית: אסותא פתחה אולפן ייעודי לעובדים הדרום יהיה הראשון בישראל: אושרה תוכנית המסדרונות האקולוגיים – והיא עוברת לממשלה צלחות במקום פתרונות? היוזמה החדשה בגני רחובות מעוררת שאלות ההרשמה למכינות נפתחה: אלה המוקדים בירושלים, שדרות, אופקים, ערד ועוטף עזה חצי שנה בלב עולם הפשע בירושלים: הסוכן “טקילה” הוביל למעצר 24 חשודים “אתם פוגעים באל – אקצא”: חשד לתקיפה לאומנית בכלא ניצן ברמלה “רק רצינו להגיד תודה”: בר קופרשטיין מחולון יוביל ערב סליחות שנה אחרי השחרור מרוץ "אל האופק" חוזר לגן יבנה: אלפי משתתפים צפויים לרוץ לזכר רס״ן אופק אהרון ז״ל וחללי היישוב שני אירועי דקירה באשדוד בתוך יומיים: שלושה חשודים נעצרו כמעט 1,700 יחידות דיור ברחובות קיבלו תעודות גמר בשנה אחת

בשורה ב-באר יעקב: פתיחת כביש 200

במהלך השבוע הקרוב ייפתח כביש 200 מקטע באר יעקב (ז'בוטינסקי) עד כביש 44 – כך בישר לפני זמן קצר (שני) ראש העיר ניסים גוזלן לתושבים.

לדבריו, "היום נפגשתי עם מנהל הפרוייקט של נתיבי איילון, אלחנן לוברבום , ואני שמח לבשר כי במהלך השבוע הקרוב ייפתח כביש 200. הדבר משרת את כל הנהגים המבקשים להגיע לכיוון אסף הרופא ותל אביב (כביש 44) ומוביל להפחתה משמעותית בעומסי התנועה המגיעים אלינו מכיוון רמלה אל ז'בוטינסקי-גני מנחם- חתני פרס ישראל. במקביל חברת נתיבי איילון קיבלה צו התחלת עבודה והיא יוצאת לביצוע המשך הקיר האקוסטי של ההרחבה בנווה דורון ב-23.10.2022 יחד עם הפיכת הכיכר בכניסה לז'בוטינסקי מכיוון רמלה לצומת מרומזר.

"כמו כן, העירייה עובדת על ביצוע יציאה מזרחית לכיוון כביש 200 משכונת חתני פרס ישראל, מושב תלמי מנשה והשכונות העתידיות תלמים ותלמים מזרח. בפרויקט זה החלו עבודות עפר על ידי חברת שפיר וארזי הנגב כאשר צפי הסיום הוא מאי 2023. תושבי שכונות אלה יוכלו לצאת מזרחה בקלות לכביש 200 וכביש 431 ובכך נצמצם גם כאן את עומסי התנועה שבמערב העיר. פתרונות תחבורתיים נוספים נמצאים בקנה"

כביש 200 או כביש עוקף רמלה-לוד הוא כביש אורך המחבר בין כביש 44 וכביש 431. הפרויקט משרת בעיקר את תושבי השכונות המערביות של העיר רמלה, ובפרט את שכונת "נאות יצחק שמיר", את שכונת גני אביב, הנמצאת בעיר לוד, את השכונות שיבנו על שטח בסיס צריפין לאחר שיפונה ובעתיד הרחוק גם את הבקו"ם שיעבור בסמוך לכביש. חלק מהכביש נפתח לתנועה במאי 2020.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן
דילוג לתוכן