ראש עיריית אשדוד, ד”ר יחיאל לסרי, הודיע על הארכת הפטור מתשלום עבור חנייה בכחול-לבן בעיר, בהתאם להסכם הפסקת האש שנקבע בשלב זה לתקופה של שבועיים.
על פי ההודעה, החנייה תמשיך להיות ללא תשלום וללא קנסות לאורך פרק זמן זה, במטרה להקל על התושבים ולאפשר חזרה הדרגתית לשגרה.
בעירייה הבהירו כי לצד ההקלות, במקרים של עבירות חמורות או התנהגות בלתי תקינה תתבצע אכיפה בהתאם.
ד”ר לסרי ציין כי ההחלטה תיבחן בהתאם להתפתחויות, וכי העירייה ערוכה לבצע התאמות ככל שיידרש עם סיום התקופה.
עוד הוסיף ראש העיר כי “אנו מבקשים מהציבור לנהוג באחריות, בסבלנות ובהתחשבות, כדי לאפשר המשך שגרה תקינה ונעימה בעיר.
◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








