משטרת ישראל מבקשת את עזרת הציבור באיתור אוסנת שמחה אלפסי, בת 60, תושבת אשקלון, שנראתה לאחרונה היום (ד'), 12 באוגוסט 2026, בשעות הבוקר בעיר.
על פי המשטרה, ייתכן כי אלפסי נמצאת באזור אשקלון, בכותל המערבי בירושלים, בקבר הבאבא סאלי בנתיבות או בבית העלמין בשדרות.
תיאורה: גובהה כ־1.60 מטרים, עיניה כהות. בעת שנראתה לאחרונה לבשה שמלה שחורה וכיסוי ראש שחור ונשאה תיק גב בצבע שחור.
במשטרה מבקשים מכל מי שיודע דבר על מקום הימצאה או מחזיק במידע שעשוי לסייע באיתורה, לפנות למוקד 100 של משטרת ישראל או למשטרת אשקלון בטלפון 08-6771444.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










