גשם כבד ירד הסופ"ש, ובלוד מתגאים על התשתיות שהיו מוכנות לתרחיש כאשר העיר נערכה ושדרגה את השתיות והניקוז. ראש העיר, יאיר רביבו: "ברוך השם, מזג אוויר הסוער שפקד את ישראל, תפס אותנו בלוד מוכנים, על אף הגשמים העזים שהלכו והתחזקו וכמות המשקעים העצומה שירדה בסוף השבוע האחרון, הייתה לוד אחת הערים הבודדות שכבישיה לא הוצפו".

רביבו המשיך: "בעוד שבערים רבות ומרכזיות הוכרזה כוננות חירום לאחר שכבישים רבים שהוצפו נחסמו לתנועה, עברה הסערה בלוד 'על מי מנוחות' מבלי שנרשמו אירועים משמעותיים חריגים, כאשר הכמויות האדירות של מי הגשמים נוקזו בהצלחה. בהחלט אפשר לציין בסיפוק כי היערכותה הטובה של העירייה הוכיחה את עצמה. בשנים האחרונות השקענו עשרות מיליוני שקלים בשדרוג והחלפה של מערכות הניקוז, המים והביוב ברחבי העיר. מדי שנה לקראת החורף אנו מבצעים עבודות היערכות לקליטת הגשמים ומניעת הצפות מים בעיר, לרבות ניקוי הקולטנים ותעלות הניקוז הפתוחות".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








