המאבק המשטרתי באלימות בחברה הערבית נמשך

הוארך מעצרם של שני חשודים שנעצרו ע״י שוטרי מחוז ירושלים בגין תקיפה חמורה שארעה אמש ונזק לרכב הקורבן, שבעקבותיה אדם נפצע ופונה במצב בינוני לבית החולים. הרקע למעשה פלילי, והמשטרה ממשיכה בחקירה במטרה למצות את הדין עם החשודים במעשה.
במשטרה התקבל דיווח על מקרה אלימות שהתרחש בדרום ירושלים.
למקום הוזעקו שוטרי תחנת מוריה ממחוז ירושלים. השוטרים איתרו בסמוך את קורבן האלימות כשהוא חבול ומדמם, והזעיקו בדחיפות צוות מד"א שהעניק לו טיפול רפואי ופינה אותו במצב בינוני לקבלת טיפול רפואי בבית החולים.
לאחר פעולות חקירה משטרתיות ראשוניות בזירת האירוע, עלה כי על-פי החשד הקורבן שנסע עם רכבו לכיוון שכונת שרפאת, הותקף על ידי שני חשודים שעשו שימוש בקסדות ובנוסף גרמו נזק לרכבו. בפעולות מהירות שביצעו השוטרים, אותרו שני החשודים בתקיפה, תושבי השכונה בשנות ה-20 לחייהם, והם נעצרו לחקירה.
הבוקר הובאו השניים בפני בימ"ש, שנעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרם ב-3 ימים, עד לתאריך 14.3.
הרקע למעשה פלילי, וחקירת המשטרה נמשכת במטרה למצות עמם את הדין.
משטרת ישראל תמשיך לפעול נגד עבריינים אלימים בכלל ובחברה הערבית בפרט, ותבצע את כל הפעולות הנדרשות למעצרם ולמיצוי הדין עמם.
◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








