ההפקה המדוברת "שם פרטי", שיתוף פעולה ייחודי בין תיאטרון השעה הישראלי לתיאטרון חיפה, יוצאת לסבב הופעות בדרום ומבטיחה לקהל ערב שנון, מצחיק ומעורר מחשבה על משפחה, חברות ומה שביניהם.
העלילה מתרכזת בערב אחד סביב שולחן ארוחת ערב, כאשר ואנסן, אב לעתיד, מבקש מחבריו ומבני משפחתו לנחש את השם שבחר לבנו. המשחק הקטן הופך במהרה לסערת רגשות וחושף את המורכבות שבמערכות היחסים הקרובות ביותר, כשההומור הופך לפרובוקציה חריפה.
המחזה, מאת מתיה דלאפור ואלכסנדר דה לה פאטאלייר, עלה בגרסה ישראלית עדכנית בבימויו של משה קפטן. עבור במאי המשנה, מורדי גרשון, מדובר ברגע מרגש במיוחד: "מבחינתי זו סגירת מעגל מהימים שבהם שיחקתי כשחקן בהצגה הזו והיום אני במאי ההצגה", הוא מספר. "זו אחת הקומדיות המוצלחות ביותר של העשור האחרון. היא מתחילה מצחיקה והופכת לרכבת הרים רגשית שמסחררת את הקהל".
על הבמה יככבו נבחרת שחקנים מרשימה: גלית גיאת ואמיר קריאף בתפקיד אליזבת ופייר, בן פרי וירדן ברכה כואנסן ואנה, ויואב ברלב בתפקיד קלוד.
המחזה "שם פרטי" זכה להצלחה עולמית מסחררת ואף הופק לסרט קולנוע מצליח. ההפקה הנוכחית מסמלת גם את הצעד המשמעותי של תיאטרון השעה הישראלי, המוכר כתיאטרון מוביל לילדים ונוער, אל תוך עולם התיאטרון למבוגרים. החיבור עם תיאטרון חיפה מביא לבמה שילוב של ניסיון עשיר וגישה חדשנית.
בתיאטרון באר שבע:
-
יום ראשון, 10.5.26, בשעה 20:30.
-
יום שני, 11.5.26, בשעה 20:30.
בהיכל התרבות אופקים:
-
יום שלישי, 19.5.26, בשעה 20:30.
לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים: https://teatron-hashaa.smarticket.co.il
◼️ חדשות באר שבע והנגב בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות אופקים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








