מבזקים
דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער

תביעה קטנה נגד דירת נופש באילת: לקוח דורש החזר כספי על הזמנה שבוטלה בעקבות שירות צבאי

לבית משפט לתביעות קטנות בעכו הוגשה תביעה על ידי אופיר אוחיון, תושב עכו, נגד דירת נופש באילת בעקבות סירוב להשיב לו מקדמה על הזמנת נופש שבוטלה.

לבית משפט לתביעות קטנות בעכו הוגשה תביעה על ידי אופיר אוחיון, תושב עכו, נגד דירת נופש באילת בעקבות סירוב להשיב לו מקדמה על הזמנת נופש שבוטלה.

לטענת התובע, בתאריך 23.05.2025 בוצעה הזמנה דרך אתר "בוקינג" לדירה באילת לשלושה לילות בין 20 ל-22 ביוני, בעלות כוללת של 1,170 ש"ח – עם אפשרות לביטול בהחזר מלא עד 24 שעות לפני ההגעה. יומיים לאחר מכן, ב-25.5, התקבלה הודעה מבעלי הדירה בבקשה לבטל את ההזמנה דרך "בוקינג" ולהעביר באופן ישיר מקדמה של 500 ש"ח – תוך טענה כי הדירה אינה עובדת עוד מול האתר בגלל עמלות גבוהות. לטענת התובע, ההסבר הזה התברר כבלתי נכון, שכן הדירה עדיין מופיעה באתר גם כיום.

על אף חששותיו, אוחיון העביר באותו יום 500 ש"ח בהעברה בנקאית. ב-13.6.2025, בעקבות פתיחת מבצע צבאי והיותו איש קבע בחיל האוויר, הודיע התובע על ביטול ההזמנה – בהתאם למדיניות הביטולים שהוצגה לו.

לדבריו, ב-16.6 שלח הודעת ביטול, וקיבל אישור כי ההחזר יועבר עם החזרה לשגרה. אך מאז ועד מועד הגשת התביעה – 29.7.2025 – הוא נאלץ לפנות עשרות פעמים (57 הודעות), ללא כל החזר כספי וללא קבלת קבלה על התשלום, למרות הבטחות שההחזר יתבצע תוך 12 ימי עסקים, ובהמשך נטען בפניו שנוהל ההחזר הוא 30 ימי עסקים – שגם הם חלפו.

לסיום, ציין התובע כי הנתבעת התחמקה מתשובות, שינתה גרסאות, ולעיתים התעלמה מהודעותיו. התביעה הוגשה על סך 10,000 ש"ח בגין נזק כספי ועוגמת נפש, ונתמכת במסמכים והתכתבויות.

הדיון בתביעה צפוי להתקיים בבית משפט השלום בעכו במועד שייקבע.


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: כסף

דילוג לתוכן