התפתחות בחקירת אירוע האלימות המטלטל בדרום תל אביב: שוטרי תחנת שר"ת ותחנת תל אביב דרום (מרחב איילון) עיכבו הערב (שני) לחקירה שתי קטינות כבנות 14, בחשד למעורבות ישירה בתקיפת קטינה אחרת.
החקירה נפתחה בעקבות דיווח על אירוע אלימות שאירע במהלך חודש פברואר האחרון. על פי החשד, הקטינה הותקפה באורח קשה על ידי קבוצת נערות, נחבלה ונזקקה לקבלת טיפול רפואי. מאז היוודע המקרה למשטרה, בוצעו פעולות חקירה רבות במטרה לאתר את כל המעורבות.
עיכובן של שתי הקטינות הערב מתווסף למעצרה של חשודה נוספת, נערה כבת 15, שנחקרה מוקדם יותר השבוע ושוחררה בתנאים מגבילים. במשטרה מדגישים כי החקירה נמשכת וצפויות פעולות נוספות ככל שיידרש.
ממשטרת ישראל נמסר: "המשטרה רואה בחומרה כל גילוי של אלימות, ובפרט כשמדובר בקטינים. אנו פועלים בנחישות ובאפס סובלנות במטרה לצמצם את תופעת האלימות ובריונות הרשת והרחוב בקרב בני נוער, ולמצות את הדין עם המעורבים".
◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









