עם השלמת שלב העבודות הראשון בפרויקט הדגל "לב העיר", הגיע ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי לסיור שטח מקצועי יחד עם בכירי לשכתו וגורמי המקצוע. את הסיור הוביל מנהל אגף פיתוח תשתיות ומנהל הפרויקט, אלמוג אפטבי, בהשתתפות ראש מינהל תפעול, אריה ללוש, וראש מינהלת הסיטי, יעקב ביטון.
במהלך הסיור הוצגו ההישגים עד כה לצד התוכניות העתידיות להמשך פיתוח המרכז העירוני:
-
שלב א' שהושלם: העבודות כללו חידוש תשתיות יסודי, הסדרת המרחב הציבורי ושדרוג משמעותי של אזורי התנועה והשהייה במרכז העיר.
-
השלב הבא: התוכניות מתמקדות בהעמקת הפיתוח האורבני, שילוב אלמנטים עיצוביים ייחודיים ושדרוג חוויית המשתמש עבור התושבים והמבקרים.
-
עיצוב ומרחב: הסיור כלל בחינה של ריהוט רחוב חדיש, פתרונות הצללה מתקדמים, מערכות תאורה ופיתוח נופי המותאם לחזון העירוני המודרני.
פרויקט "לב העיר" מהווה נדבך מרכזי בתוכנית ההתחדשות של אשדוד. מטרת העל היא לחזק את חיי הרחוב, לעודד פעילות מסחרית ענפה וליצור מוקד עירוני פעיל, נגיש ואיכותי. העבודות צפויות להימשך בשלבים נוספים, כאשר היעד הוא השלמה הדרגתית של המתחם כולו במהלך התקופה הקרובה.
◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן







