מבזקים
לא רק שם על שלט: פתח תקווה הנציחה את שר המשפטים לשעבר דוד ליבאי עוד 346 דירות בדרך לערד: הבשורה לרובע 5 והשאלות שחשובות למי שמחפש בית בעיר ניסו לגנוב כבלי חשמל מחושמלים בלוד: התושבים נשארו בחושך באמצע הלילה נוסעים בקריית אונו? חסימות ושינויים בתנועה ברחוב נחל גמלא בעקבות עבודות המטרו בלי טלפונים, עם הקפצות בלילה: 110 תלמידים מאשדוד יצאו ללמוד את מה שלא מלמדים בכיתה התושבים ביקשו, העירייה שינתה את התוכנית: עוד חניות יתווספו לרחוב שטרן בקריית אונו ליד קריית מלאכי: מקווה הנשים במשואות יצחק נפתח מחדש לאחר שיפוץ מקיף 1,000 דירות, עשר דחיות: מה קורה עם השכונה המזרחית בגן יבנה ולמה זה חשוב לתושבים? נוסעים בקריית אונו? הרחוב הזה ייחסם לתנועה עד לפנות בוקר בעלי נכסים בשכונת בר לב במזכרת בתיה? הודעת המועצה שחשוב להכיר לפני פעולה בטאבו גאווה בגדרה: שלושה בוגרי דרכא רמון קיבלו את הכומתה הסגולה של גבעתי גם במרכז ראשון לציון: תלמידים התלוננו על צריבות בעיניים ומקור הריח עדיין לא נמצא טוני שרד פציעה קשה, פפר הצטרף אליו: המפגש המרגש מול חופי אשקלון קייטנות חנוכה ברחובות ב – 100 שקל, אבל יש פרט חשוב שההורים צריכים לדעת הורים במזכרת בתיה, שימו לב: מתחם הפעוטות בגינת דבורה עומר נסגר זמנית ירי קטלני ברהט: גבר נהרג ושניים נפצעו, חשד לסכסוך בין משפחות ההחלטה התקבלה: 173 דירות בשכונה ג' בבאר שבע בדרך לפינוי ובינוי מחדש חוף זיקים: תרגיל של חיל הים יחל מחר – ירי ופיצוצים יישמעו במרחב אשדוד: 28 אבוקות אותרו סמוך לאצטדיון י״א – אוהד עוכב בחשד להחזקת רימון עשן שני אירועי רימון בתוך ימים ברמת גן: פיצוץ סמוך לעסק ברחוב ביאליק

הממשלה אישרה חבילת סיוע בלמעלה מ-50 מיליון שקלים לאילת; ראש העיר: "הכספים יוקצו לטיפול ברווחת התושבים, תעסוקה, תיירות, מוניציפלי, וקידום עיר ירוקה"

הממשלה אישרה היום (ראשון) פה אחד את תכנית הסיוע לעיר אילת בצל משבר הקורונה. בהתאם להחלטה, תקצה הממשלה למעלה מ-50 מיליון שקלים לתכנית סיוע מיידית לאילת ולחבל אילות.

ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס לדברים ואמר: "אנחנו מקצים תקציבים גדולים כדי לסייע לעסקים הקטנים בעיר ולתושבי אילת. נפעל לקדם ולחזק את התיירות באזור כדי שהעיר תוכל לפעול בבטחה ולמשוך מבקרים רבים גם בצל הקורונה. זה קורה – תיירות הפנים מחליפה בהדרגה, לא בצורה מלאה, אבל מחליפה חלקית את תיירות החוץ שנפגעה. נמשיך לפעול למען תושבי אילת ליישום מלא של ההחלטות שהבאנו למען פיתוח העיר והסביבה".

ראש עיריית אילת – מאיר יצחק הלוי ברך על ההחלטה וציין: "זוהי פעימה נוספת במסגרת החלטת הממשלה מיום 4.8.19, שתוצאותיה יסייעו לנו לקדם מספר נושאים הנמצאים על סדר יומנו. כזכור בעקבות סגירת שדה דב ב 1.7.19 החליטה ממשלת ישראל בישיבתה באילת ביום 4.8.19, כי העיר תקבל פיצוי בסך 530 מיליון ₪. בנוסף, עם כינון הממשלה הבאה (הנוכחית), תקבל העיר פיצוי נוסף ומשלים בסך 220 מיליון ש"ח. עוד הוחלט על הקמת צוות שרים לנושאי אילת בראשות ראש הממשלה, והקמת פורום מנכ"לים בראשות מנכ"ל משרד ראש הממשלה. ההחלטה על הפיצוי בוצעה עד כה בחלקה הקטן מאוד והסיוע האמור יהווה פעימה נוספת.

ראש העירייה ציין, כי כספים אלו יוקצו כמענים ראשונים לטיפול ברווחת התושבים, תעסוקה, תיירות, מוניציפלי, וקידום תכנית "עיר ירוקה" שתאפשר לעיר אילת להמשיך ולארח את המוני ישראל גם בצל הקורונה תוך שמירה על שלום ובריאות התושבים והנופשים כאחד. עוד ציין ראש העירייה, כי לצד ההחלטה האמורה הוא מקווה שבזמן הקרוב מאוד, יזמן ראש הממשלה את פורום השרים לענייני אילת, בראשו הוא עומד. "בכוונתנו להציג בפני הפורום את מכלול האתגרים ולצדם את המענים הנדרשים לנו כדי להוביל את העיר אילת למחוזות שהיא כל כך ראויה להם". אמר מאיר יצחק הלוי.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן
דילוג לתוכן