מבזקים
בצל המתיחות הביטחונית והאיום האיראני להתקיף הלילה, בחצות: מדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף נותרת ללא שינוי נתיבי ישראל: שינויים זמניים בהסדרי התנועה ברחוב יהודה הלוי בראש העין – החל מהלילה היערכות מקדימה בישראל: משרד הבריאות קיים דיונים מיוחדים בעקבות התפרצות האבולה באפריקה הותר לפרסום: רס״ר (מיל׳) חיים קלומיטי נפל בפיגוע בצור נתן זעזוע באילת: תושב העיר נצפה מתעלל בכלב בחוף הים לעיני העוברים ושבים – מעצרו הוארך קריית מלאכי: ערב חווייתי ומיוחד ייערך לילדים המיוחדים ולמשפחותיהם ביורו פארק מהפך תרבותי וחינוכי בחולון: המרכז לאמנות דיגיטלית עובר למשכן קבע, המבנה הנוכחי יוחזר לחינוך המיוחד מכה כלכלית למעסיקי שב"ח ברמלה: מפקד המחוז חתם על צווי סגירה מנהליים לאיטליז ומסעדה אשדוד: שני נפגעים בהתנגשות בין שני כלי רכב בשדרות ירושלים ראש העין נפרדת מישי לוי: הלווייתו תתקיים היום בעיר עדכון נוסף בפיגוע סמוך לכוכב יאיר: ארבע זירות ירי, הרוג וחמישה פצועים רחובות נפרדת מאהד יערי: אלפים צפויים ללוות את לוחם גבעתי בדרכו האחרונה בעקבות הפיגוע סמוך לכוכב יאיר: כפר סבא מתגברת את מערך הביטחון במזרח העיר חשד לפיגוע סמוך לכוכב יאיר: מחבל נוטרל, גבר נרצח וחשש לחשודים נוספים בני הנוער מבני שמעון יצאו למונטריאול כדי לספר את הסיפור הישראלי אפרת מקימה שכונת צעירים: 32 דירות מסובסדות בדרך ליישוב חשד לפיגוע בכוכב יאיר: הרוג ופצוע מירי בתחנת דלק, כוחות גדולים בזירה כל הסרטים ב – 10 שקלים: יום הקולנוע הישראלי חוזר למסכים מול הנוף של גדרה: המצפה החדש שמנציח שני גיבורים בני המושבה לוד: כתב אישום ברצח רנין אבו ריחאן ובניסיונות רצח של שלוש נשים

חבר מועצת יבנה, דורון מלכה חושף את ההתמודדות עם המחלה: "איבדתי 10 קילו. אתה רוצה לצעוק לשמיים מתוך כאב"

חבר מועצת העיר יבנה, דורון מלכה על התמודדותו עם המחלה: "רוצה לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שעברתי כמובן בני משפחתי. אני נדבקתי למרות שאני בחור בריא ללא עבר רופאי. למרות ריחוק ומסיכה שהקפדתי והנחיות שאני נשמר ונזהר. אבל אחרי הכל גם אני נדבקתי. אני רוצה לספר לכם על חוויה לא נעימה, שלא מאחל לאף אחד. מחלה כל כך קשה ועוצמתית ברמת הכאבים והתופעות לוואי. – כאבי תופת ושרירים בגפיים, במפרקים, בראש, בעיניים, חום וצמרמורות. אתה לא יכול לעמוד, לא יכול לשבת, לא לשכב, לא טוב לך שום דבר! אתה רוצה לצעוק לשמיים מתוך כאב".

 

דורון מוסיף: "אף אחד מבני משפחתך לא יכולים להתקרב אלייך, אפילו לא לכסות אותך, לא לדאוג ולמדוד לך חום. לא יכול להרשות לאף אחד להתקרב אליך. אנחנו חייבים להבין שזה לא שפעת. צריכים להבין שהמחלה הזו מאוד קשה לגוף עם המון תופעות לוואי שנמשכים אחרי שהמחלה נגמרת, ואחרי שהתסמינים נגמרים. איבדתי את חוש טעם וריח, איבדתי 10 קילו מהמשקל במשך 10 יום. תופעות לוואי לא עברו. עברתי את החוויה בפעם השנייה. בפעם הראשונה לפני מספר חודשים כשאבי חלה, אנחנו ראינו את האיש הכי יקר לנו בעולם, יוצא מפתח הדלת ואתה לא יודע מתי הוא חוזר. אין לך עם מי לדבר או לשאול. רופאים לא מוכנים לדבר כי הם לא יודעים איך לטפל. נותנים לך מ-14:00 ל-16:00 לתפוס רופא שאולי תוכל לדבר איתו".

עוד סיפר: "החרדות שהיינו בהם כשהמשפחה הייתה נמצאת בה, לא מאחל לאף אחד. ברוך ה' אבי הבריא ויצא מזה. אחרי מספר חודשים כשאני נדבקתי הבנתי שאני לא יכול לעשות את זה למשפחה שלי. הגעתי לשלב שאתה קם בבוקר ואין לך אוויר, אתה לא יכול לנשום, אין לך מה לעשות אין תרופה. אי אפשר לטפל. אנחנו מבינים שהמצב הולך ומדרדר אך ברוך ה' עברתי את זה".

מלכה מבקש מהתושבים לשמור על ההנחיות: "אני מבקש ממכם תושבים יקרים, אם חס וחלילה אתם נדבקים תהיו חזקים! רק אם תשמרו על מסיכה  היגיינה, אם נשמור על הסביבה ואחד על השני, על הילדים ההורים, הסבים והסבתות, אנחנו נשמור על העיר. אנחנו עיר מאוד חזקה אני מתחנן תשמרו. לא שווה להגיד בדיעבד יכולנו להתרחק או למנוע את זה. כי אחר כך זה לא שווה".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן