מבזקים
בלי צעקות, בלי פרובוקציות: הדרך של אלי כהן ניצחה בפריימריז בליכוד מ.ס. אשדוד חושפת את מדי עונת 2026/27: הפסים האדומים־צהובים חוזרים – עם טאץ׳ חדש עשרות חברות נפרצו ומידע רגיש נאסף: חשד חמור נגד תושב אשקלון בשורה למשרתי המילואים מה הסתתר בתוך הבית ביריחו? קוף נמצא כלוא בכלוב – תושבת רמלה נעצרה היסטוריה בירושלים: קו L3 ייפתח בימים הקרובים – ולראשונה בישראל תפעל רשת רכבות קלות אכיפת דו־גלגלי באשדוד קיבלה תפנית: כלי תקיפה אותר ברשות אדם ברובע מהמחנה הממלכתי לליברמן: חבר מועצת הרצליה לשעבר יונתן יעקובוביץ מצטרף לישראל ביתנו 185 מיליון שקל הושקעו בבית הספר החדש בתל אביב שיישא את שמה של רונית אלקבץ ילד בן 7 נפל מעץ בבית שמש ונפצע בינוני כבר התחיל בקריית מלאכי: יריד החוגים ופסטיבל הקיץ נמשך עד 20:00 ירי בלב יפו: חשוד ניסה להימלט – ונעצר תוך דקות עם אקדח ותחמושת ימים לאחר מותה: בת 71 אותרה ללא רוח חיים בביתה בפתח תקווה אמא מבאר שבע נאשמת שהשאירה את בנותיה ללא השגחה – והבת נפלה מהמרפסת 22.5 שנות מאסר לתושב ירושלים שניסה לרצוח אישה בת 74 בפיגוע לאומני המחווה לנתניהו באריאל: דרך חדשה נקראה על שם אביו בן 50 נמשה מהמים ללא הכרה באילת – מותו נקבע במקום ההחלטה התקבלה: בית קק"ל חדש יוקם בקריית גת ללא עלות: טברנה רמלאית עם גיל אוליאל תתקיים בבריכת הקשתות צו סגירה זמני לפאב מוכר באילת – בעקבות קטטה

להקת המחול קמע פותחת את עונת המופעים בתל אביב!

להקת המחול קמע פותחת את עונת המופעים במרכז סוזן דלל החל מה19 בספטמבר עם המופע המצליח "בהקיץ" ומיד לאחר מכן תמשיך ל3 הופעות נוספות בגרמניה. 

להקת המחול קמע פותחת את עונת המופעים במרכז סוזן דלל החל מה19 בספטמבר עם המופע המצליח "בהקיץ" ומיד לאחר מכן תמשיך ל3 הופעות נוספות בגרמניה. 

"בהקיץ" – פנטזיה סוריאליסטית אישית מאת המנהל האמנותי של להקת המחול קמע, הכוריאוגרף תמיר גינץ, המבוצעת על ידי 14 רקדנים ורקדניות וירטואוזים בינלאומיים, נודדת אל רגעי אושר, חזיונות של תשוקות ומאווים בלתי ממומשים, הדי זיכרונות ואהבה. יצירתו החדשה של גינץ, נבעה מכמיהה לצאת להרפתקת אסקפיזם, בפקחות מלאה, אל מחוזות של אופטימיות.

תמיר גינץ, יצר את "בהקיץ" לצלילי מוזיקה מקורית של אבי בללי. השניים ממשיכים בשיתוף הפעולה הפורה בהמשך להצלחתם הקודמת עם היצירות "במדבר דברים", "לא נודע" , "מנמוזין" ו"זעם". אל השניים מצטרף גם הרקדן ומעצב האופנה הבינלאומי אביעד אריק הרמן (עיצב תלבושות למיס תבל, "מאמא מיה!" ועוד) שרקד עם תמיר גינץ במופע הראשון של הלהקה "גן נעול" וכעת, סוגר מעגל ואמון על התפאורה והתלבושות ביצירה זו. 

"בימים אלה, יש חשיבות אולי גדולה מתמיד לאסקפיזם"  כך אומר תמיר גינץ, המנהל האמנותי של להקת המחול קמע. "התובנה שמובילה אותנו היא שאנו לא מבדרים את הקהילה אלה נותנים לה מזור לנשמה, שעות של הפוגה לנפש, השראה והדמיה של שגרה.  תרבות היא מזון לרוח, הבסיס לתקווה. בלי תקווה לנורמליות שעוד תחזור לא נוכל לאתגרי התקופה".

להקת המחול קמע היא סימן המזל של המחול הישראלי. תמיר גינץ, המנהל האמנותי, המייסד והכוריאוגרף של הלהקה, מוביל את הלהקה ליצירתיות מלאת תשוקה, חיבורים ואמנותיות חסרת פשרות. קמע שבתה קהלים נלהבים ברחבי העולם בשני העשורים מאז הקמתה.

יצירות הלהקה, המועלות עשרות פעמים בשנה בארץ ובעולם, נותנות במה לווירטואוזיות עוצמתית לצד ביטוי אישי של הרקדנים ומזמינות את הצופים לחוויה מרתקת. גינץ, יוצר עבודות המהוות את הציר המרכזי ברפרטואר הלהקה. בעבודותיו נרקם על הבמה עולם עשיר ברבדים. שפת התנועה הדרמטית של גינץ שופעת בדימויים ומאתגרת את יכולות הרקדנים.

קמע הנה בית ל-24 רקדנים, ישראלים לצד רקדנים מרחבי העולם, התורמים מכישרונם לתהליך היצירתי ומביאים לבמה ביצוע מרגש וסוחף..

 

קישור לטריילר : https://www.youtube.com/watch?v=ywQTSQ59jO8

19  בספטמבר, מרכז סוזן דלל
20 בספטמבר, מרכז סוזן דלל
15 ו16 באוקטובר, נויס בגרמניה
19 באוקטובר, פסטיבל המחול קמפטן, גרמניה
פרטים נוספים ורכישה באתר להקת המחול קמע:

 https://www.kameadance.com/he/repertoires/wild-awake-2/

 

מחירי כרטיסים: 110-160 ₪

טלפון להזמנת כרטיסים:  0502502522

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: כפיר בולוטין

דילוג לתוכן