מבזקים
אחרי הרצח והלילה האלים בסילוואן: בתים עלו באש | תיעוד מהזירה הערב ברחובות: כביש ייחסם, חניונים ייסגרו ובידוק מוגבר לקראת מכבי תל אביב – הפועל ירושלים מפתח תקווה ל״דה וויס״ ומשם לג׳ירפות: מה קרה כשרותם התחילה לשיר בספארי? רמלה: רוכב קורקינט חשמלי נפגע מאוטובוס בכביש 44 – מצבו קשה פתח תקווה, ראשון לציון, רחובות, רמלה ולוד: מחירי הדירות במחוז המרכז ירדו בכ – 3% בשנה לראשונה בישראל: פתח תקווה מתקינה מערכת שתאפשר לאכוף רעש מאגזוזים משופרים ביבנה נערכים לכיתה א': עשרות תלמידים ממשפחות מעוטות יכולת קיבלו תיקים וציוד לימודי מתחם אוכל ובילוי חדש בדרך ליבנה: העירייה מחפשת מי שיפעיל אותו תושב אשקלון תובע את העירייה בעקבות הצפה: דורש פיצוי על נזקים שלא כוסו בביטוח פרץ למשרד, הכין לעצמו כוס קפה – ויצא עם המפתח: כתב אישום נגד תושב אשדוד חברת ביטוח תובעת את עיריית קריית מלאכי בעקבות הצפת רכב תיק, בגדים וטלפון נגנבו מרכב באשדוד: כתב אישום נגד שני תושבי העיר תאונה קטלנית בכביש 2 סמוך לנתניה: צעיר מתל אביב בשנות ה – 20 לחייו נהרג מפגיעת רכב אשדוד – אישום: תקף את גרושתו באגרוף, היכה את חברתה ואיים עליהן "חכו, אתן תמותו, אינשאללה תמותו" חברת ביטוח תובעת את עיריית קריית גת: רכב הוצף בכביש – והנזק הגיע לאלפי שקלים תושב אשקלון תובע את העירייה: חשבונו עוקל בגין דו״ח מ-2020 – והוא דורש את כספו בחזרה רימון התפוצץ בלובי בניין מגורים באשדוד: שני תושבי העיר נעצרו המשרד ברמת גן והרשת הבינלאומית: כך נעלמו מאות מיליוני דולרים של משקיעים התפתחות בדקירת האם ובתה ברמלה: החשוד הוא אב המשפחה ארבעה עפיפונים מעזה אותרו בעוטף: בשער הנגב דורשים מצה"ל לפעול בזמן אמת

קרית גת: פארק אריה לובה אליאב יוצא לדרך

בטקס חגיגי שנערך בלשכת ראש העיר אבירם דהרי בהשתתפות הנהלת קק"ל מרחב דרום, אייל אליאב בנו של לובה אליאב ושי חרמש יו"ר עמותת ההנצחה 'ארץ הצבי' חתמו המשתתפים על אמנה משותפת עם תחילת עבודות הביצוע וההקמה של הפארק. בפארק שותפה גם רשות הניקוז עם עיריית קרית גת וקק"ל.

ראש העיר אבירם דהרי סקר בפני המשתתפים את תכניות הפיתוח של קרית גת בהווה ובעתיד וציין כי הפארק על שלביו השונים יהווה ממש מרכז העיר עם הפיתוח הצפוי מצפון וממערב. בטקס השתתפו דניאל גיגי – מנהל מרחב דרום בקקל וצוות הנהלת קק"ל נגב צפוני ומרחב דרום וכן מאיר וזאנה מנכ"ל תאגיד "יפתח" החברה המנהלת והאחראית לביצוע מטעם העירייה. דני גיגי מנהל מרחב דרום בקק"ל סיפר על הפארק ועל חזונו של אריה לובה אליאב, אבי חבל לכיש, כפי שכתב אותו בספרו ארץ הצבי וציין כי זהו כבוד להנציח את שמו בפארק הזה ולהמשיך את חזונו ופועלו האדיר של לובה אליאב. שי חרמש, איש קרית גת בעברו, סיפר עד כמה הוא משתאה כל פעם מחדש לבקר כאן ולראות את קרית גת החדשה.

הפארק המצוי ממערב לרובע הבנים משתלב בתוואי היער וכולל שבילי רכב, חניות מסע, שבילי אופניים והולכי רגל, מתקני משחק מעץ, פינות ישיבה, שלחנות פיקניק וספסלים, מתקני ספורט ונופש פעיל. הפארק ישמר את הנוף הטבעי העצים, השיחים, משוכות הצבר , ישומרו פינות הקינון ויעובו הבוסתנים ביער. זהו השלב הראשון של הפארק וצפויים לו בהמשך שלבי פיתוח נוספים עד כביש 35 מצפון ו40 ממערב. הכניסה לפארק תתאפשר מכיכר מלכי ישראל – עולי הגרדום (כיכר כדור הארץ) ועם סיום העבודות במהלך השנה הוא צפוי לשמש את תושבי העיר והאזור.

בנו של אריה לובה אליאב אמר: "אנחנו שמחים על הדרך בה בחרתם להנציח את אבינו, פארק שישמש משפחות לפעילות פנאי משמעותי עד מאד להנצחת פועלו של אבי. הפארק הזה הוא ממש חזונו שהתגשם והצליח מעל ומעבר למשוער". אריה לובה אליאב עמד כזכור בראש צוות ההקמה של חבל לכיש ונחשב לאיש שייסד את העיר קרית גת. בחגיגות ה-60 לקרית גת השתתפה ביתו עפרה בטקס העירוני והסירה עם ראש העיר את הלוט מעל כיכר המייסדים.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קריית גת

לחצו כאן
דילוג לתוכן