משטרת ישראל פרסמה לפני זמן קצר הבהרה רשמית בעקבות דיווח שהתקבל במוקד 100 על אירוע אלימות שהתרחש בבית ספר בעיר גבעתיים. עם קבלת הדיווח, הוקפץ למקום צוות שוטרים שביצע בדיקה ראשונית ומקיפה של נסיבות האירוע.
בניגוד לפרסומים ראשוניים ומטעים שעוררו דאגה רבה בקרב הורים ותושבים בעיר, במשטרה מדגישים באופן חד-משמעי: אין כל חשד לאירוע דקירה או לאירוע בעל אופי פלילי.
במשטרה לא הסתפקו רק בהכחשת השמועות, אלא יצאו בקריאה חריגה לגופי התקשורת ולמפיצי המידע: "מצופה מגורמי תקשורת המדווחים על אירועים לציבור, לבדוק את אמינות ואמיתות הדברים, ולא להפיץ מידע הגורם לבהלה מיותרת בקרב הציבור".
האירוע בגבעתיים הסתיים ללא נפגעים קשים, והנושא מטופל ככל הנראה במישור המשמעתי-חינוכי בתוך כותלי בית הספר ובליווי הגורמים הרלוונטיים.
◼️ חדשות חינוך ואקדמיה בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות גבעתיים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן






