כפר סבא חוגגת נציגות מרשימה ברשימת 50 המורים המצטיינים של ישראל. התחרות, שנערכת ביוזמת קבוצת "ידיעות אחרונות" והסתדרות המורים ובשיתוף בנק מסד, הקרן לקידום מקצועי ואגו"ש, שמה לה למטרה להוקיר את אנשי החינוך שנתנו מעצמם מעל ומעבר למען דור העתיד.
היילו מולגוטה – תיכון "רבין"
היילו מולגוטה, המורה לפיזיקה בתיכון "רבין", נבחר להיכלל ברשימה המכובדת בזכות גל של המלצות מצד תלמידים, הורים וחבריו לצוות החינוכי. בחירתו מעידה על ההערכה הרבה לה הוא זוכה בבית הספר, כאשר תלמידיו וצוות התיכון ציינו כי זכו במורה שמשקיע את כולו במקצוע ובאנשים סביבו.
ריקי אוחיון – אולפנת "הראל"
לצדו של מולגוטה, נכללת ברשימת 50 המצטיינים גם ריקי אוחיון, מחנכת מאולפנת "הראל" בעיר. אוחיון נבחרה בזכות הצטיינותה בתפקיד החינוכי והשפעתה החיובית על קהילת האולפנה.
הבחירה בשני מורים מהעיר לרשימת ה-50 של התחרות הארצית מהווה תעודת עבודת לאיכות ההוראה והמסירות של אנשי החינוך בכפר סבא, הפועלים מתוך שליחות ורצון לקדם את תלמידיהם למצוינות.
◼️ חדשות כפר סבא בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








