מבזקים
חיזוק חדש למכבי תל אביב: שיין האנטר עלה לישראל כעולה חדש ונדליזם בכנסייה ביפו: פסלים וצלבים נופצו – חשוד נעצר טרגדיה באור יהודה אבל באשדוד: דניאל הלך לעולמו בגיל 31 – הלן גלבר נפרדת: "איבדתי היום אדם יקר" הקלה בחום, גשם מקומי ואזהרה אדומה: כך ייראה מזג האוויר היום בישראל היום זה קורה: כ־140 אלף מתפקדי הליכוד יכריעו מי יישאר בחוץ – הקרב על הרשימה לכנסת בשיאו כשהקלאסיקות הישראליות פוגשות את הקצב של טרמולו מנהלת חדשה למקיף אורט אריה מאיר בקריית גת: מירב חן אזולאי נכנסת לתפקיד רגע לפני פתיחת הלימודים בירושלים: מאות מעברי חצייה חודשו והאבטחה תוגברה בעוד כחצי שנה: בית נוער חדש ייפתח בגבעת יונה באשדוד דירת הימורים נחשפה בתל אביב: 75 אלף שקל במזומן וציוד מה – ג'ונג נתפסו תאונה קשה בראשון לציון: רוכב אופנוע נפגע מרכב ונפצע קשה מי סוגר את רחוב נורדאו בשבת? יו״ר האופוזיציה ברחובות דורש מהעירייה להתערב אחרי הדירוג שפורסם: נס ציונה מציגה נתונים אחרים וטוענת – ההשקעה בחינוך גבוהה יותר קטטה בסביון: 4 גברים נעצרו, אחד מהם פונה במצב בינוני בעקבות מזג האוויר: כביש 90 נסגר לתנועה באזור ים המלח תאונת עבודה בגבעת שמואל: זכוכית נפלה על פועל בן 19 – מצבו בינוני ישראלי בן 35 אותר ללא רוח חיים בבנגקוק: יובא לקבורה בירושלים יו"ר ההורים בירושלים: "אל תציגו את ההורים כבעיה – הם חלק מהפתרון מזעזע: האב נאשם באונס בתו בת ה-14 במרכז הארץ

דרמה בשדרות: פעוטה ננעלה ברכב וחולצה בשלום על ידי מתנדבי "ידידים"

פעוטה כבת שלוש ננעלה בשגגה ברחוב סמי אלמגריבי לאחר ששיחקה עם המפתחות; מתנדבי הארגון הגיעו תוך דקות וחילצו אותה ללא פגע. המתנדב יוסף רחימוב: "יצאתי מרוגש, תחושה מדהימה של הצלת חיים"

 אתמול (ראשון) אחר הצהריים התקבל דיווח במוקד ארגון "ידידים" על פעוטה כבת שלוש שננעלה לבדה בתוך רכב ברחוב סמי אלמגריבי בעיר, לעיני אמה המודאגת.

המתנדבים יוסף רחימוב, עומר גבאי ומתן קאפח מהמרחב המקומי, עזבו את עיסוקיהם ומיהרו לזירה. עם הגעתם, התברר כי הפעוטה שיחקה עם מפתחות הרכב בזמן שהייתה בתוכו, וכך גרמה לנעילה המקרית של הדלתות.

המתנדבים השתמשו בציוד הפתיחה הייעודי של הארגון ותוך דקות ספורות הצליחו לפרוץ את הרכב בבטחה, ללא גרימת נזק, ולהשיב את הפעוטה לזרועות אמה.

"יצאתי למקום והגעתי במהירות", שחזר המתנדב יוסף רחימוב. "בכוחות משותפים פתחנו את הדלתות. האם ציינה שהופתעה ממהירות ההגעה ומהמקצועיות. יצאתי מהמקום מרוגש במיוחד ועם תחושה מדהימה של הצלת חיים".

בארגון "ידידים" שבים ומזכירים להורים: אין להשאיר ילדים לבד ברכב ולו לרגע, ויש להקפיד להחזיק את המפתחות ביד בכל יציאה מהרכב. במקרה של נעילה, יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 (ללא כוכבית).


◼️ חדשות שדרות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ידידים

דילוג לתוכן