בעקבות העלייה החדה בתחלואה בעיר נענו פיקוד העורף ומד"א לפנייתו של ראש העיר צבי גוב-ארי ויפתחו מתחם בדיקות (דרייב אין) לפני ראש השנה בלי הפנייה מרופא וללא עלות. המתחם יפעל ביום רביעי, 16.9 וביום חמישי, 17.9 בין השעות 17:00- 22:00 במגרש החניה של אצטדיון הכדורגל העירוני, שדרות דואני (סמוך למגדל המים).
יש להגיע לבדיקה ברכב פרטי בלבד (לא דו-גלגלי), אין צורך לצאת מהרכב.
כולם נבדקים גם אם אין תסמינים!
אין צורך בתיאום מראש.
יש להצטייד בתעודת זהות ו/או תעודה מזהה. שימו לב: מי ששוהה בבידוד לא יכול להגיע למתחם הבדיקות!
הבדיקות הינן חופשיות והתושבים יוכלו להיבדק לקורונה גם אם אינם חשים בתסמיני המחלה. אורכה של הבדיקה קצר מאד והתשובות תגענה בתוך 72 שעות. תשובה שלילית: מתקבלת באמצעות מסרון. תשובה חיובית: נמסרת טלפונית על ידי נציגי לשכת הבריאות או קופת החולים של הנבדק/ת. עובדים זרים- חובה להצטייד בצילום דרכון שיימסר לבודקים.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










