מבזקים
ראשון לציון: שכונה חדשה עם 1,550 דירות – אבל הבשורה עשויה להגיע גם לבניינים הישנים לא רק עוד 130 דירות – השינוי שמתכננים במתחם אלונים בבאר יעקב גן יבנה: 308 דירות חדשות בדרך – אבל השינוי הגדול מתוכנן דווקא מחוץ לבניינים יבנה: עוד 600 מ"ר של מסחר מתוכננים בפארק השרון – ומה יקרה למרחב הירוק? רמת השרון: 700 עצים, רחובות חדשים ופינות ישיבה – כך מתכננים את נווה גן צפון אילת: האם התמרורים ברחובות באמת אושרו? העירייה יוצאת לבדיקה מקיפה מסוף האוטובוסים ליד בתי המגורים עשוי לעבור – עיריית רמת השרון חושפת את הסיבה גבעת שמואל: פניות לעירייה ושירותים מהנייד – השינוי הדיגיטלי שמתכננים לתושבים המשאית באמת הגיעה לרחוב? ברחובות מתכננים מעקב GPS ומצלמות אחר עבודות הניקיון דרך אלוף שדה ברמת גן תיחסם בשני הכיוונים בימים שונים – ואלה הרחובות הנוספים שיושפעו רחוב אורלוב בפתח תקווה ייסגר לתנועה בלילות, וגם הגישה לרכבת הקלה תשתנה חמישה לילות של צמצום נתיבים בדרך השלום ובדרך הטייסים בגבעתיים – אלה השעות והמקטעים כביש 461 ייסגר בשני הכיוונים במשך חמישה לילות – כל החסימות באור יהודה ויהוד מונוסון השבוע חמישה לילות של צמצום נתיבים בציר שמחבר בין רמת גן וגבעת שמואל גבעת שמואל: רחובות ייסגרו ל־12 שעות ביום, וברביעי תתווסף חסימה נוספת אחרי משבר המים: התוכנית שתשפיע על אילת והערבה, והפתרון שייקח עוד שלוש שנים בת ים: חמישה לילות של עבודות ברוטשילד ובשדרות העצמאות – מה צפוי לתושבים? אופקים, נתיבות ובאר שבע: הלוויינים חושפים 73 אלף דונם שלא עובדו בנגב במשך שנים נמכרים כפתרון להרזיה ולבניית שרירים: משרד הבריאות מזהיר מחומרים מסוכנים שנתפסו בישראל מהלילה: הנחה של 105 שקל בדרכון הישראלי – ולא צריך להגיע עכשיו ללשכה

להקת המחול קמע פותחת את עונת המופעים בתל אביב!

להקת המחול קמע פותחת את עונת המופעים במרכז סוזן דלל החל מה19 בספטמבר עם המופע המצליח "בהקיץ" ומיד לאחר מכן תמשיך ל3 הופעות נוספות בגרמניה. 

להקת המחול קמע פותחת את עונת המופעים במרכז סוזן דלל החל מה19 בספטמבר עם המופע המצליח "בהקיץ" ומיד לאחר מכן תמשיך ל3 הופעות נוספות בגרמניה. 

"בהקיץ" – פנטזיה סוריאליסטית אישית מאת המנהל האמנותי של להקת המחול קמע, הכוריאוגרף תמיר גינץ, המבוצעת על ידי 14 רקדנים ורקדניות וירטואוזים בינלאומיים, נודדת אל רגעי אושר, חזיונות של תשוקות ומאווים בלתי ממומשים, הדי זיכרונות ואהבה. יצירתו החדשה של גינץ, נבעה מכמיהה לצאת להרפתקת אסקפיזם, בפקחות מלאה, אל מחוזות של אופטימיות.

תמיר גינץ, יצר את "בהקיץ" לצלילי מוזיקה מקורית של אבי בללי. השניים ממשיכים בשיתוף הפעולה הפורה בהמשך להצלחתם הקודמת עם היצירות "במדבר דברים", "לא נודע" , "מנמוזין" ו"זעם". אל השניים מצטרף גם הרקדן ומעצב האופנה הבינלאומי אביעד אריק הרמן (עיצב תלבושות למיס תבל, "מאמא מיה!" ועוד) שרקד עם תמיר גינץ במופע הראשון של הלהקה "גן נעול" וכעת, סוגר מעגל ואמון על התפאורה והתלבושות ביצירה זו. 

"בימים אלה, יש חשיבות אולי גדולה מתמיד לאסקפיזם"  כך אומר תמיר גינץ, המנהל האמנותי של להקת המחול קמע. "התובנה שמובילה אותנו היא שאנו לא מבדרים את הקהילה אלה נותנים לה מזור לנשמה, שעות של הפוגה לנפש, השראה והדמיה של שגרה.  תרבות היא מזון לרוח, הבסיס לתקווה. בלי תקווה לנורמליות שעוד תחזור לא נוכל לאתגרי התקופה".

להקת המחול קמע היא סימן המזל של המחול הישראלי. תמיר גינץ, המנהל האמנותי, המייסד והכוריאוגרף של הלהקה, מוביל את הלהקה ליצירתיות מלאת תשוקה, חיבורים ואמנותיות חסרת פשרות. קמע שבתה קהלים נלהבים ברחבי העולם בשני העשורים מאז הקמתה.

יצירות הלהקה, המועלות עשרות פעמים בשנה בארץ ובעולם, נותנות במה לווירטואוזיות עוצמתית לצד ביטוי אישי של הרקדנים ומזמינות את הצופים לחוויה מרתקת. גינץ, יוצר עבודות המהוות את הציר המרכזי ברפרטואר הלהקה. בעבודותיו נרקם על הבמה עולם עשיר ברבדים. שפת התנועה הדרמטית של גינץ שופעת בדימויים ומאתגרת את יכולות הרקדנים.

קמע הנה בית ל-24 רקדנים, ישראלים לצד רקדנים מרחבי העולם, התורמים מכישרונם לתהליך היצירתי ומביאים לבמה ביצוע מרגש וסוחף..

 

קישור לטריילר : https://www.youtube.com/watch?v=ywQTSQ59jO8

19  בספטמבר, מרכז סוזן דלל
20 בספטמבר, מרכז סוזן דלל
15 ו16 באוקטובר, נויס בגרמניה
19 באוקטובר, פסטיבל המחול קמפטן, גרמניה
פרטים נוספים ורכישה באתר להקת המחול קמע:

 https://www.kameadance.com/he/repertoires/wild-awake-2/

 

מחירי כרטיסים: 110-160 ₪

טלפון להזמנת כרטיסים:  0502502522

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: כפיר בולוטין

דילוג לתוכן