מבזקים
במודיעין מכבים רעות: החזר כספי מהעירייה יעבור מעכשיו דרך טופס מקוון סמוך לירושלים: מיליוני עכבישים כיסו את נחל שורק ב״שמיכת ענק״ "ישימו לך מטען בתוך הרכב": כך הפכה התחרות על מכירת מזון לעובדים זרים בעוטף עזה לפרשת סחיטה 146 דירות חדשות מתחילות להתאכלס בנאות הדרים בבאר שבע חשודים עוררו את תשומת לב השוטרים בחוף אשדוד – ואז נמצא הטלפון שנגנב מרכב בטיילת 300 דירות להשכרה בירושלים אושרו – מגדל בן 25 קומות בוטל ובמקומו יוקם פארק יוזמים גם בגיל השלישי: קורס יזמות חדש לאזרחים ותיקים באשקלון בחינם בעקבות ירי לעבר מאפייה ברהט: המשטרה סגרה שני עסקים המעורבים בסכסוך משפחות מהשדה למטבח: חניכי כפר הנוער עיינות משיקים שמני כתית וקמחים מיוחדים בעבודת יד רבה הראשי של תל אביב יפו הושבע בבית הנשיא כחבר מועצת הרבנות הראשית לראשונה בישראל: תחנת אוטובוס בחולון תצנן את הנוסעים שמחכים בחום אחרי שבוע של חיפושים: ישראלי בן 66 אותר ללא רוח חיים בצד הדרך בפינלנד פרטים חדשים על הקטטה בסביון: האירוע התרחש סמוך לביתו של ראש ארגון הפשע יוסי מוסלי חיזוק חדש למכבי תל אביב: שיין האנטר עלה לישראל כעולה חדש ונדליזם בכנסייה ביפו: פסלים וצלבים נופצו – חשוד נעצר טרגדיה באור יהודה אבל באשדוד: דניאל הלך לעולמו בגיל 31 – הלן גלבר נפרדת: "איבדתי היום אדם יקר" הקלה בחום, גשם מקומי ואזהרה אדומה: כך ייראה מזג האוויר היום בישראל היום זה קורה: כ־140 אלף מתפקדי הליכוד יכריעו מי יישאר בחוץ – הקרב על הרשימה לכנסת בשיאו כשהקלאסיקות הישראליות פוגשות את הקצב של טרמולו

ראש העין: פעוט ננעל במשאית וחולץ בשלום תחת השמש הקופחת

פעוט כבן שנתיים וחצי ננעל בשגגה במשאית בשדרות בן גוריון לעיני אביו; מתנדב "ידידים" עידו דומני הגיע במהירות וחילץ אותו בשלום. עידו: "העובדה שהמשאית הייתה מונעת וממוזגת הרגיעה אותי"

נס בראש העין: אתמול (ראשון) בשעות אחר הצהריים, התקבלה קריאת חירום במוקד ארגון "ידידים". הדיווח עסק בפעוט כבן שנתיים וחצי שננעל בטעות בתוך תא נהג של משאית בשדרות בן גוריון בעיר, בזמן שאביו עומד חסר אונים מחוץ לרכב.

עידו דומני, מתנדב הסניף המקומי, בדיוק סיים לטפל באירוע חירום אחר כשקיבל את הקריאה. הוא מיהר לזירה והחל מיד בפעולות החילוץ. למרות האתגר המבני שהציבה המשאית הגבוהה, הצליח עידו לפתוח את הדלתות בזריזות ובמקצועיות, מבלי לגרום נזק לכלי הרכב.

"מיהרתי למקום והתחלתי בפעולות פתיחה", שחזר עידו את רגעי הדרמה. "גובהה של המשאית הקשה על הפעולות, ופעלתי בזריזות תחת השמש הקופחת. לשמחתי, העובדה שהמשאית הייתה מונעת והמזגן פעל הרגיעה אותי שאין סכנה מיידית לשלום הפעוט. תוך זמן קצר הצלחתי לפתוח את הדלת ולהשיב אותו לאביו המודאג".

בארגון "ידידים" שבים ומדגישים בפני ציבור ההורים והנהגים: יש להחזיק את מפתח הרכב עליכם בכל עת ולא להשאירו בתוך הרכב ללא השגחה. במקרה של נעילת ילד ברכב, יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 (ללא כוכבית).


◼️ חדשות ראש העין בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ידידים

דילוג לתוכן