משרד הבריאות מעדכן בשעות האחרונות על שני חולים חדשים מאומתים אותרו היום באילת. הם נמצאים בבידוד בית ומרגישים טוב. נכון להיום נערכו כ-3424 בדיקות בעיר.
מוקדם יותר הבוקר, מנהלת יוספטל ומרחב אילת ד"ר רויטל בר אושר, התייחסה לגל השני שפורץ בימים אלה באילת. "אני רוצה להגיד שאנו במצב סטטי, אין דברים חדשים עד כה, אבל אני מבקשת לאור מקרים שהיו בימים האחרונים, להפקיד מי שבידוד, אם זה בגלל שהם חולים או אם היו במגע. לא לקצר תהליכים – 'רגע אני קופץ kקניות או לבקר סבתא וסבא'. לדברים האלה יש להם השפעה משמעותית. כל חשיפה של מישהו שהוא מאומת או בבידוד עלולה לגרום לעוד הדבקות. אז אנא ממכם הקפידו, תרגישו טוב ותהיו בריאים".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








