מבזקים
הגביע נשאר בבית: מ.ס קריית גת מחזיקת גביע המדינה לנשים! עוד אירוע אלימות באשקלון: בן 54 נפצע באורח בינוני ברחוב הצופים אזהרה לציבור: כל המוצרים האלה ירדו מהמדף בשבוע האחרון בן 10 נפל מסככה בחצר בית ספר ברחובות מעוז צור חוגג: ספר תורה ראשון הוכנס ליישוב החדש בבנימין מהלך מדיני חדש: הממשלה תעניק סיוע כספי להעברת שגרירויות לירושלים הישג בינלאומי למערכת הבריאות: מרכז רפואי מאיר הצטרף לארגון בתי החולים העולמי IHF מפגש מרגש בבית החולים בילינסון בין משפחת הלוחם שנפל לבין הקצין שקיבל את קרניתו בית המשפט קבע: המשטרה תפצה הורים ב־10,000 שקלים בעקבות חיפוש ללא צו בירושלים "למרמר את המרמרה 2026": משט הסברה ישראלי יצא מהרצליה עם עשרות משפיעני רשת דרמה בירושלים: גבר כבן 30 איים להשתמש בחומרי נפץ בביתו ונעצר עוקץ של מיליונים נחשף: חשד להונאה אכזרית נגד קשישים בתל אביב וברחבי הארץ מרגש בקריית אונו: המשפחות המיוחדות זכו לחוויית חג בלתי נשכחת גאווה ענקית באור יהודה: הרקדניות הצעירות שכבשו את אליפות אירופה בסרביה "כלב מסריח": תושב שדרות כבן 32 נאשם באונס אשתו והתעללות בילדיו | קשה לקריאה תל אביב לא הולכת לישון: פסטיבל הלילה החדש שישתלט על קריית המלאכה אירועי שבועות ברחובות: שוק איכרים, סדנאות וחגיגות קהילתיות ברחבי העיר טריאתלון הענק חוזר עם מאות משתתפים וחסימות ברחבי אשקלון נתניה על מפת התרבות: סדרת המופעים החדשה שכולם ידברו עליה מגיעה לעיר לוחם צה"ל נפצע קשה וקצין נפצע בינוני מפיצוץ מטען בדרום לבנון

הגביע נשאר בבית: מ.ס קריית גת מחזיקת גביע המדינה לנשים!

שליטה מוחלטת בכדורגל הנשים: השחקניות של מ.ס קריית גת רשמו הערב ניצחון ענק ומרגש במשחק גמר גביע המדינה מול מכבי כשרונות חדרה, והניפו אל על את התואר הנכסף. ראש העירייה, כפיר סויסה: "הבאתן כבוד עצום לקריית גת ושימחתן עיר שלמה, גאים בכן מאוד!"

חגיגה צהובה-כחולה בקריית גת: מ.ס קריית גת נשים מוכיחה פעם נוספת שהיא הכוח הדומיננטי והבלתי מעורער בכדורגל הנשים בישראל. אחרי משחק אדיר, מתוח ומלא בנחישות, רוח לחימה והתמדה, הבנות של קריית גת גברו על היריבה העקשנית מכבי כשרונות חדרה, ושמרו בגאווה על גביע המדינה בארון התארים העירוני.

המשחק הציג כדורגל קצבי ואיכותי, כאשר השחקניות מקריית גת הראו עליונות לאורך שלבי המשחק, הפגינו אופי חזק ברגעי האמת ולא השאירו מקום לספק בנוגע לזהות המחזיקה הרשמית של הגביע.

עם שריקת הסיום, החלו החגיגות הרשמיות על המגרש ומחוצה לו, כאשר ברכות רבות נשלחו למנהל המקצועי משה סבג, לצוות האימון, להנהלה וכמובן לשחקניות הגיבורות על ההובלה המקצועית, המסירות המוחלטת וההשקעה הסיזיפית לאורך כל העונה.

ראש עיריית קריית גת, כפיר סויסה, שהיה נרגש מההישג הספורטיבי הענק, מיהר לברך את הקבוצה והצהיר בגאווה:

“כדורגל הנשים שלנו מוכיח פעם אחר פעם מה אפשר להשיג עם עבודה קשה, אמונה ורוח מנצחת. הבאתן כבוד עצום לקריית גת ושימחתן עיר שלמה. גאים בכן מאוד! אתן אלופות על המגרש ומחוצה לו”.

ההישג הנוכחי מצטרף לשורה של הצלחות בשנים האחרונות, ומקבע את מעמדה של מ.ס קריית גת כאימפריה מקומית וכמודל לחיקוי עבור נערות וילדות רבות בעיר ומחוצה לה, הבוחרות לעסוק בספורט הישגי. העיר קריית גת כולה לובשת הערב חג ומצדיעה לכן, המלכות של הכדורגל הישראלי!


◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: gemini

דילוג לתוכן