מבזקים
כפר סבא: 92.3% זכאות לבגרות וזינוק בחמש יחידות מתמטיקה הרצליה בצמרת הבגרויות: כמעט שליש מהתלמידים זכאים לבגרות מצטיינת גבעת שמואל בצמרת הארצית: 98.1% זכאות לבגרות, כמעט מחצית מהתלמידים בחמש יחידות מתמטיקה נתניה בשיא של עשור בזכאות לבגרות: 87.5% – אבל במתמטיקה עדיין מתחת לממוצע הארצי שיא בזכאות לבגרות בבת ים: 92.8% מתלמידי י"ב זכאים לתעודה באר שבע שומרת על כ – 91% זכאות לבגרות זו השנה השלישית ברציפות כמעט אחד מכל שלושה תלמידים בגבעתיים מסיים עם בגרות מצטיינת בלי להוציא שקל: ההפנינג שמחכה למשפחות ברחובות ביום הבחירות 109 ילדים נהרגו בתאונות מתחילת השנה – יותר מבכל שנת 2025 יבנה מעל הממוצע הארצי בבגרויות, אבל הנתונים חושפים ירידה בזכאות לצד זינוק במקצועות המוגברים 93.5% זכאות לבגרות במודיעין – ושיעור הנשירה נמוך בחצי מהממוצע הארצי לוקחים משכנתא? הכללים החדשים שיגבילו את התשלומים ליועצים 16 מיליון שקל בסטארט אפים: כך משקיע נמל אשדוד בטכנולוגיות העתיד שני אחים מאופקים, שתי מדליות: אוהד ואיתי גולדפארב על הפודיום בגביע העולם בקיקבוקס תיאומי מס והחזרי מס בלי לצאת מאופקים: עמדת שירות חדשה נפתחה בעיר יש לכם רכב עם מעלון? מתנדבים דרושים באשדוד ובירושלים כדי לסייע בהגעה לקלפיות 19 תלמידים מבת ים נבחרו לתוכנית אמנות מחוזית: בסיום יציגו תערוכה משלהם עד 1.5 מיליון שקל לפסטיבל חדש ברחובות – אבל עדיין לא ברור מה יהיה בו אירועי חודש האזרחים הוותיקים ברחובות: כל המחירים והתאריכים לא רק מגדלים: כמעט 80% מהדירות במתחם החדש בחולון מיועדות להשכרה

למען הצלת חיים: יורחב שיתוף הפעולה בין עיריית רמת גן לארגון 'הצלה'

ראש העיר כרמל שאמה הכהן נפגש עם הנהלת ארגון הרפואה וסיכם על חיזוק מערך החירום והעמקת פעילות המתנדבים בעיר: "תודה לכם על עשייה בלתי פוסקת למען חיי אדם"

פגישת עבודה מיוחדת נערכה אתמול (ד') בין הנהלת ארגון 'הצלה' לבין ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן. במהלך המפגש דנו הצדדים בהרחבת פעילות רפואת החירום בעיר, חיזוק המענה לתושבים בשגרה ובחירום ובפרט במהלך תקופות המלחמה מול איראן, וכן בקידום פעילות המתנדבים המקומיים.

בפגישה לקחו חלק יו"ר הצלה אשר שלומוביץ, הסמנכ"ל חיים ברגמן, הקמב"צ מנחם אינדיג, הרב אליהו פרטוש ואחראי פיתוח ומשימות מיוחדות שמואל רוטנברג. המשתתפים הודו לראש העיר על הסיוע הממושך לפעילותם והדגישו את הצורך בהרחבת המענה המהיר לתושבי העיר. בארגון ציינו במיוחד את פעילותו של הרב שמריהו כהן, עוזר ראש העיר לענייני דת, המלווה את הארגון באופן רציף.

ראש העיר, כרמל שאמה הכהן, הודה להנהלת הארגון על פעילותם המסורה וסיכם: “לכבוד הוא לי לפגוש את מי שעושה עבודת קודש בעיר מסביב לשעון, תודה לכם על עשייה בלתי פוסקת למען חיי אדם, נמשיך לעמוד לצידכם בכל הנצרך”.

יו"ר הצלה, אשר שלומוביץ, מסר בתום המפגש: “אנו רואים חשיבות גדולה בשיתוף הפעולה עם הרשויות המקומיות, שפועל באופן ישיר למען ביטחון ובריאות התושבים. נמשיך לפעול יחד עם עיריית רמת גן כדי לחזק את מערך רפואת החירום ולהעניק את המענה המהיר והמקצועי ביותר לכל תושב”.


◼️ חדשות רמת גן והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארגון הצלה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמת גן

לחצו כאן
דילוג לתוכן