מבזקים
קול חתן וקול כלה: עדן פינס ואושר כהן נישאו באירוע ענק בנס ציונה – כך נוצר לוק האיפור המלכותי שלה היום הרביעי לחיפושים: דאגה לחיי הנערה תהילה אלקבץ בת ה-17.5 מקריית ארבע; ייתכן כי נמצאת בירושלים אנושיות במשמרת לילה: מתנדבי המשטרה בגבעתיים זיהו רכב של הלום קרב והושיטו יד לעזרה בין שמנת לעגבניות: ריזוטו רוזה מנצח שהוא בדיוק באמצע של הקסם נמשכים החיפושים אחר הנעדר מתל אביב, מי ראה את אוריין אליהו שטיין? הגביע נשאר בבית: מ.ס קריית גת מחזיקת גביע המדינה לנשים! עוד אירוע אלימות באשקלון: בן 54 נפצע באורח בינוני ברחוב הצופים אזהרה לציבור: כל המוצרים האלה ירדו מהמדף בשבוע האחרון בן 10 נפל מסככה בחצר בית ספר ברחובות מעוז צור חוגג: ספר תורה ראשון הוכנס ליישוב החדש בבנימין מהלך מדיני חדש: הממשלה תעניק סיוע כספי להעברת שגרירויות לירושלים הישג בינלאומי למערכת הבריאות: מרכז רפואי מאיר הצטרף לארגון בתי החולים העולמי IHF מפגש מרגש בבית החולים בילינסון בין משפחת הלוחם שנפל לבין הקצין שקיבל את קרניתו בית המשפט קבע: המשטרה תפצה הורים ב־10,000 שקלים בעקבות חיפוש ללא צו בירושלים "למרמר את המרמרה 2026": משט הסברה ישראלי יצא מהרצליה עם עשרות משפיעני רשת דרמה בירושלים: גבר כבן 30 איים להשתמש בחומרי נפץ בביתו ונעצר עוקץ של מיליונים נחשף: חשד להונאה אכזרית נגד קשישים בתל אביב וברחבי הארץ מרגש בקריית אונו: המשפחות המיוחדות זכו לחוויית חג בלתי נשכחת גאווה ענקית באור יהודה: הרקדניות הצעירות שכבשו את אליפות אירופה בסרביה "כלב מסריח": תושב שדרות כבן 32 נאשם באונס אשתו והתעללות בילדיו | קשה לקריאה

קול חתן וקול כלה: עדן פינס ואושר כהן נישאו באירוע ענק בנס ציונה – כך נוצר לוק האיפור המלכותי שלה

החתונה של השנה: הדוגמנית הבינלאומית והפרזנטורית של IL MAKIAGE, עדן פינס, נישאה אמש (ראשון) לבחיר ליבה, הזמר והיוצר אושר כהן, במתחם האירועים "גבריאל" בנס ציונה, מול למעלה מ-1,000 מוזמנים. מעבר לשמלות המרהיבות והשמחה הענקית, מי שגנב את ההצגה היה לוק האיפור המדויק של הכלה, שהציג מעבר מושלם מגלאם מלכותי ורך לקצב של מסיבת ריקודים סוערת

ביצת הבידור המקומית לבשה אמש חג לרגל אחת החתונות המצופות והמתוקשרות ביותר של השנים האחרונות: הדוגמנית ואשת העסקים עדן פינס נישאה לבחיר ליבה, הזמר והיוצר המצליח אושר כהן. האירוע המפואר, שנערך במתחם האירועים "גבריאל" בנס ציונה, משך אליו למעלה מ-1,000 מוזמנים, בהם שורה ארוכה של כוכבים, קולגות וחברים קרובים שהגיעו לחגוג עם הזוג הנוצץ.

כפרזנטורית המובילה של ענקית האיפור הבינלאומית IL MAKIAGE, עיניהם של חובבי הביוטי והאופנה היו נשואות כמובן אל לוק האיפור שנבחר עבור פינס לערב הגדול בחייה. הקונספט שנבחר עבורה נבנה סביב תפיסה מודרנית של יופי טבעי, זוהר ומדוקדק, אשר ידע להשתנות ולהתפתח יחד עם האנרגיות של הערב – ממעבר אלגנטי, נקי ורומנטי בשלב החופה, ועד ללוק ערב מסיבתי, נועז ונוצץ בשלב הריקודים.

בשלב קבלת הפנים והחופה, הציגה עדן מראה מלכותי, אצילי ורומנטי במיוחד. האיפור נבנה על בסיס עור זוהר, רך וקורן, בגימור טבעי ויוקרתי ששמר על הנוכחות הייחודית שלה.

איפור העיניים נשאר בקו עדין, נקי ומדויק: שילוב של הצללה זוויתית רכה בגוונים חמים המשתלבים עם גוון עורה, אשר העניקו עומק מעודן והדגישו את מבנה עיניה החתוליות המפורסמות, מבלי לייצר עומס ויזואלי לצד שמלת הכלה הראשונה.

בהמשך הלילה, כשהחלק הרשמי הסתיים והחלה המסיבה הגדולה, לוק האיפור עבר אדפטציה מהירה והתפתח למראה ערב זוהר, בעל נוכחות חזקה ואנרגטית, שהתאים בול לקצב של החתן המוזיקלי שלה.

אנשי המקצוע שילבו במשחק המייקאפ משחקי גלואו נועזים, הברקות ממוקדות ונגיעות שימר מתוחכמות, אשר הוסיפו אפקט נוצץ ותלת-ממדי תחת תאורת המועדון של הרחבה. איפור העיניים הפך מודגש, דרמטי ועמוק בהרבה, עם זווית מחוטבת, חדה ומדויקת שהעצימה את האלגנטיות הפראית המזוהה עם הכלה.

התוצאה הסופית הציגה מעבר גאוני ומעורר השראה בין טבעיות קורנת לגלאם ערב הוליוודי בלתי מתפשר. מערכת חדשות 08 שולחת איחולי מזל טוב ענקיים לעדן ואושר, ומאחלת להם שנים ארוכות של זוגיות, אהבה, מוזיקה וסטייל!

צפו בתמונות [צילום: שחר ארביב]:


◼️ חדשות ברנז'ה, רכילות, בידור, טלוויזיה, מוסיקה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: שחר ארביב

דילוג לתוכן