מבזקים
בשורה לילדים שאוהבים כדורגל בגבעת שמואל: מגרש חדש הוקם והמגרש הוותיק עבר שדרוג חניות, עצים ובטיחות הילדים: המחלוקת על הנת״צ ברחוב שזר בנתניה מגיעה לנקודת הכרעה ירי ופיצוצים יישמעו באזור חוף זיקים ביומיים הקרובים: צה״ל מרגיע את התושבים בגבעת שמואל פתחו בנק בבית ספר יסודי: הילדים מרוויחים כסף על למידה ועזרה לחברים אחרי הדברה של יותר מ – 10,000 שוחות בנתניה: העירייה חוזרת למוקדים הבעייתיים זקוקים לשירותי הרווחה ביבנה? במשך חמישה ימים לא תהיה קבלת קהל או מענה טלפוני נוסעים בשדרות בן גוריון בנתניה? שלושה שבועות של עבודות ושינויים בתנועה הקורקינט של הילד עלול להיתפס: רחובות מגבירה את האכיפה נגד רכיבה מסוכנת הצל בגני המשחקים ובבתי הספר בערד: העירייה מקדמת טיפול במתקני ההצללה ברחבי העיר כמעט שלושה חודשים של שיבושי תנועה ביבנה: מה צפוי להשתנות ברחוב השרון? שלושה עמודי חשמל נעלמו מהרחוב בגבעתיים: מה השתנה עבור התושבים? לא רק עוד דירות: כך עשוי להשתנות מרכז ערד עם שכונה חדשה, שטחי מסחר ומבני ציבור לא רק שם על שלט: פתח תקווה הנציחה את שר המשפטים לשעבר דוד ליבאי עוד 346 דירות בדרך לערד: הבשורה לרובע 5 והשאלות שחשובות למי שמחפש בית בעיר ניסו לגנוב כבלי חשמל מחושמלים בלוד: התושבים נשארו בחושך באמצע הלילה נוסעים בקריית אונו? חסימות ושינויים בתנועה ברחוב נחל גמלא בעקבות עבודות המטרו בלי טלפונים, עם הקפצות בלילה: 110 תלמידים מאשדוד יצאו ללמוד את מה שלא מלמדים בכיתה התושבים ביקשו, העירייה שינתה את התוכנית: עוד חניות יתווספו לרחוב שטרן בקריית אונו ליד קריית מלאכי: מקווה הנשים במשואות יצחק נפתח מחדש לאחר שיפוץ מקיף 1,000 דירות, עשר דחיות: מה קורה עם השכונה המזרחית בגן יבנה ולמה זה חשוב לתושבים?

צו איסור פרסום על רצח האחים מג'ואריש

בימ"ש השלום הוציא צו איסור פרסום בתיק: 162886/2025 הנחקר בימ"ר מרכז, שעניינו חקירת אירוע הרצח היום (10.4.25) ברמלה.

משטרת ישראל הודיעה לפני זמן קצר על צו איסור פרסום הנודע לרצח האחים מג'ואריש.

בימ"ש השלום הוציא צו איסור פרסום בתיק: 162886/2025 הנחקר בימ"ר מרכז, שעניינו חקירת אירוע הרצח היום (10.4.25) ברמלה.

הצו אוסר לפרסם כל פרט מפרטי החקיֹרה ותוקפו עד תאריך 21.4.25

כזכור, שוטרי מחוז מרכז עצרו 3 תושבי ג'ואריש בחשד למעורבות ברצח הבוקר של 2 אחים תושבי המקום, על רקע סכסוך אלים בין חמולות ברחוב הערבי. מפקד מחוז מרכז – ניצב יאיר חצרוני קיים הערכת מצב בסיומה הטיל את החקירה על היחידה המרכזית של המחוז.

ממ"ז מרכז סיים כעת הערכת מצב מיוחדת בג'ואריש, במסגרתה סקרו בפניו מפקדי המערכים המבצעיים והחקירתיים את תמונת המודיעין בדבר הסכסוך האלים בין החמולות ברחוב הערבי, כיווני החקירה והפעילות שנערכה עד כה, לרבות בידוד ובחינת הזירה, סריקות ותפיסת ממצאים שונים.

בתום הערכת המצב, הטיל מפקד המחוז את חקירת הרצח על ימ"ר מרכז, בסיוע מערכים מודיעינים וטכנולוגים של המחוז, כאשר עד כה שוטרי המחוז עצרו 3 תושבי השכונה, בחשד למעורבות ברצח ובהתאם לצורכי החקירה וממצאיה יובאו לדיון בבימ"ש בבקשה להאריך מעצרם.

◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן