מבזקים
בשורה לילדים שאוהבים כדורגל בגבעת שמואל: מגרש חדש הוקם והמגרש הוותיק עבר שדרוג חניות, עצים ובטיחות הילדים: המחלוקת על הנת״צ ברחוב שזר בנתניה מגיעה לנקודת הכרעה ירי ופיצוצים יישמעו באזור חוף זיקים ביומיים הקרובים: צה״ל מרגיע את התושבים בגבעת שמואל פתחו בנק בבית ספר יסודי: הילדים מרוויחים כסף על למידה ועזרה לחברים אחרי הדברה של יותר מ – 10,000 שוחות בנתניה: העירייה חוזרת למוקדים הבעייתיים זקוקים לשירותי הרווחה ביבנה? במשך חמישה ימים לא תהיה קבלת קהל או מענה טלפוני נוסעים בשדרות בן גוריון בנתניה? שלושה שבועות של עבודות ושינויים בתנועה הקורקינט של הילד עלול להיתפס: רחובות מגבירה את האכיפה נגד רכיבה מסוכנת הצל בגני המשחקים ובבתי הספר בערד: העירייה מקדמת טיפול במתקני ההצללה ברחבי העיר כמעט שלושה חודשים של שיבושי תנועה ביבנה: מה צפוי להשתנות ברחוב השרון? שלושה עמודי חשמל נעלמו מהרחוב בגבעתיים: מה השתנה עבור התושבים? לא רק עוד דירות: כך עשוי להשתנות מרכז ערד עם שכונה חדשה, שטחי מסחר ומבני ציבור לא רק שם על שלט: פתח תקווה הנציחה את שר המשפטים לשעבר דוד ליבאי עוד 346 דירות בדרך לערד: הבשורה לרובע 5 והשאלות שחשובות למי שמחפש בית בעיר ניסו לגנוב כבלי חשמל מחושמלים בלוד: התושבים נשארו בחושך באמצע הלילה נוסעים בקריית אונו? חסימות ושינויים בתנועה ברחוב נחל גמלא בעקבות עבודות המטרו בלי טלפונים, עם הקפצות בלילה: 110 תלמידים מאשדוד יצאו ללמוד את מה שלא מלמדים בכיתה התושבים ביקשו, העירייה שינתה את התוכנית: עוד חניות יתווספו לרחוב שטרן בקריית אונו ליד קריית מלאכי: מקווה הנשים במשואות יצחק נפתח מחדש לאחר שיפוץ מקיף 1,000 דירות, עשר דחיות: מה קורה עם השכונה המזרחית בגן יבנה ולמה זה חשוב לתושבים?

קרית מלאכי מציעה: שיעורי שחייה בחינם – למי זה מגיע?

למעלה מ-1,000 תלמידי כיתות ה' משתתפים  בשיעורי השחייה בספורט קלאב קריית מלאכי. השנה גם כיתות ו' הצטרפו לשיעורים בתקציב העירייה, מאחר והבריכה הייתה סגורה בשנה הקודמת. לראשונה גם תלמידי החינוך החרדי נהנו מהקורס

כמידי שנה משרד החינוך מסייע להורים במימון לימודי השחייה לכיתות ה' בלבד. בקריית מלאכי החליטו השנה לפצות גם את תלמידי כיתות ו' ולהעניק להם שיעורי שחייה במקום השנה שעברה, בה הקאנטרי  – ספורט קלאב קריית מלאכי, טרם נפתח.

הקאנטרי החדש שנחשב לאחד מהיפים בישראל, חשף בפני רבים מהתלמידים – שזו להם הפעם הראשונה – לחוות את המתקן המפואר שהוקם בעיר לפני פחות משנה.

הבריכה החיצונית נפתחה במיוחד עבור שיעורי השחייה כחודש לפני הזמן, כדי לאפשר לימודי שחיה ללא הפרעת הקהל וכך כל בית ספר הגיע והבריכה החיצונית הגדולה עמדה לרשותו.

התלמידים חולקו לרמות וכך כל תלמידה ותלמיד קיבלו את הכלים המתאימים עבורם, כדי למקסם את הקורס עד תומו. לימודי השחייה כללו גם תלמידים עם צרכים מיוחדים בכיתות חינוך מיוחד. במקרים אלו הייתה התייחסות מיוחדת  עם אמצעי עזר מיוחדים, גלשנים ועוד. השנה שותפו גם מהחינוך המוכר שאינו רשמי, בתי הספר: ישורון ובית יוסף אשר אינם נכללים בסבסוד של משרד החינוך.

ראש העיר קריית מלאכי אליהו זהר: "הרחבנו את שיעורי השחייה כדי לתת מענה לכמה שיותר ילדים, ללא שום הבדל. אני מודה למאיר אנקרי מנהל מחלקת הספורט שריכז את כל נושא לימודי השחייה".

שלומי אלימלך, מנהל ספורט קלאב קריית מלאכי: "אחת ההנאות שיש לי בעבודה הזו, זה לראות תלמידים שבאים, לומדים, נהנים והרצון הוא כי גם תחום השחייה יתפתח כאן בעיר. שמחתי גם לראות שהתלמידים עם הצרכים המיוחדים היו מאושרים מההזדמנות ללמוד שחיה ומתשומת הלב שקיבלו שריגשו את כולם".

◼️ לקבוצת החדשות בקריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה לחצו כאן 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית קריית מלאכי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה

לחצו כאן
דילוג לתוכן