מבזקים
ידידים אילת קיימו את תהלוכת העצמאות המפורסמת; אלי לנקרי: "אתם מסמלים עבורי את הדברים הטובים ביותר – את הערבות ההדדית והאחדות" אירוע חריג באופקים אירוע אלימות בספורטק ברחובות; 3 פצועים במצב בינוני כבאות והצלה לישראל: לוחמי האש נאבקו בשריפת ענק באתר בנייה בבת ים ובדליקה קטלנית בדירת מגורים בתל אביב בנימין נתניהו: "אנחנו ערוכים לכל תרחיש – בהגנה ובהתקפה" הפנינג הוקרה חגיגי למתנדבים, עובדים ובני משפחותיהם בקריית מד"א ברמלה צביקה ברוט הגיע לאירוע העירוני בהשתתפות ילדים עם צרכים מיוחדים: "אצלנו לא משאירים אף אחד מאחור – כולם חוגגים ביחד" תומר סלומון מגן יבנה: "כנכד לניצול שואה, אני מרגיש מחויבות עמוקה להמשיך לשאת בגאווה את הערכים והמורשת" רס״ל א', מרחובות, בטקס המשואות: "השתתפות בטקס היא הגשמת חלום ורגע מרגש במיוחד" קריית מלאכי: צעיר אותר בכביש עם חבלות בראשו ובגפיו סמוטריץ׳ ודגן רקדו בשא-נור: ״ושבו בנים לגבולם״ אירוע חמור בסמוך ליישוב עפרה שבבנימין: עשרות פורעים ערבים תקפו קבוצת מטיילים בסלעים ובאבנים מטווח קרוב הוגשה הצהרת תובע נגד תושב אבו גוש החשוד בתקיפת אחותו באמצעות סכין כביש 38: רוכב אופנוע נפגע חזיתית מרכב ונחבל בגפיו חגיגות בסימן כחול-לבן: כך נראו אירועי יום העצמאות הצבעוניים ביהוד-מונוסון ביום העצמאות: שתי תאונות באזור קריית גת, שלושה פצועים הובהלו לבית החולים שלושה פצועים בכביש 44 סהר פינטו: "גדרה כולה גאה בהודיה כהן, תלמידת אולפנת בהר״ן מהמושבה" מבצע חילוץ לילי באשקלון: כלב שננעל ברכב חולץ בשלום על ידי מתנדב ידידים ממצא היסטורי מסוכן בשטח פתוח: פריט אמל"ח אותר סמוך לרמת השרון

אנחת רווחה: מנכ"ל עיריית יבנה חזר לעבודה לאחר שחלה בנגיף הקורונה: "המחלה לא עשתה לי הנחות והיא פגעה בי בצורה קשה"

עיריית יבנה יכולה לחייך במעט, לאחר שנודע כי מנכ"ל העירייה, דוד שטרית, חזר אתמול לעבודה בעירייה לאחר כשלושה וחצי חודשים של תהליך החלמה ארוך ומייגע ממחלת הקורונה.
בחודש מרץ האחרון שטרית לא חש בטוב מלווה בחום גבוה, ונמצא כחולה קורונה מאומת. הוא פונה למרכז הרפואי "קפלן" ומצבו המשיך להידרדר, היה מורדם ומונשם במשך כחודש ימים. לאחר מכן הועבר לשיקום נשימתי בבית החולים "שיבא" לתקופה של כשבועיים ולאחריהן כ- 30 יום במרכז השיקומי "רעות" בתל-אביב. גם כיום שטרית נדרש לתהליך שיקום פיזי שיארך עוד תקופה מסוימת.
מנכ"ל העירייה, דוד שטרית: "זו הייתה תקופה קשה לי, לבני משפחתי ולכל הסובבים אותי. המחלה לא עשתה לי הנחות והיא פגעה בי בצורה קשה למרות שברוך השם מעולם לא סבלתי ממחלות רקע. רק מי שעבר את "החוויה" ואת הנזקים שהיא מביאה עימה יוכל להבין עד כמה היא קטלנית. חברים, אני שמח ומאושר להיות כאן בחזרה ויש לי בקשה אישית מכל אחת ואחד מכם: הישמרו ופעלו בדיוק בהתאם להנחיות והכללים, שמרו על משפחותיכם ואל תגידו לי זה לא יקרה.
בהזדמנות זו אבקש להודות לבני משפחתי האהובים והיקרים לי יותר מכל שהיו לצידי לאורך כל הדרך, לעמיתי בעיריית יבנה ובראשם ראש העיר, מר צבי גוב-ארי, על התמיכה והגיבוי הבלתי מתפשרים ולכל מי שחיזק, התעניין, שלח אנרגיות טובות ונשא תפילה לבריאותי. אאחל בריאות איתנה לכל החולים המתמודדים עם המחלה הקשה ותקווה לחזרתם המהירה לשגרת החיים. החיים יקרים, עשו הכל לשמור על הבריאות! בעזרת השם, נעבור גם תקופה מאתגרת זו בשלום".
דילוג לתוכן